mobil ödeme yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (())karamizah(()) tarafından 13 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sayın adminim lütfen yardımcı olun.. iridyum sayfasından %25 lik indirim paketini almk istiyorum ancak yanıt vermiyor. ikidir mesaz yolluyotum göderim üçreti kesiliyor ama paketi alamıyorum.. sistemde bir sorun mu var acaba..

2. Merhabalar,

Öncelikle işlemi doğru yaptığınızdan emin olunuz,ayrıca telefonunuz mobil ödemelere açık mı değil mi kontrol ediniz.Daha sonrasında mobil ödemeler ile ilgili buradan inceleyerek fikir edinebilirsiniz.

İyi forumlar

3. sayın mod.. bu alışverişi ilk defa pamıyorum herhalde.. o dediklerinizin hepsi açık. ne yazıkki akşam yaptığım alışverişte sıkıntı yaşadım. 3 defa alışverişi tekrarladım.. en kötü üç paket almışım derim.. bütün işlemler normal ama paketi alamıyorum..bu akşam sistem indirimi bitecek ve ben paketi alamadığım için fazla urim gidecek...bu soruna bir çözüm bulacak bir admin, mod veya yetkili biri yokmu.. lütfen şurayı okuyun , şuna bakın, veya farklı bir ödeme yolu deneyin cevapları yazmayın..

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

PayTogo ile yapacağınız alışverişte alacağınız paketin BİG kodunu doğru yazım doğru yere atmalısınız. BIG yazdıktan sonra mutlaka boşluk bırakmalısınız. Sonrasında ise alacağınız paketin numarasını yazacaksınız. 5685'mesajı göndereceksiniz. Bundan sonra ise sizi bir mesaj gelmesi gerekiyor. Bu mesajda onaylamanız için sizden bir mesaj daha beklendiğini belirtiyorlar. Sizi mesajda yazana göre EVET veya ONAY yazarak gönderdiğinizde işleminiz tamamlanıyor ve paketiniz hesabınıza işleniyor.

Dediklerimi eksiksiz yaptığınız halde gelmediyse lütfen support ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.