Mobil ödeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 17 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 80 mavi ganimet = 132 TL

İndirim avantaj paket = 28 TL

1 ay vip bronz paket = 11 TL

Mobil ödemeyle bunları alabilirmiyim? Bugün veya yarın oyundan bunları alıcam Mobil ödeme ile bunları alabilirmiyim?

Bide kırmızı mavi korsan ganimet i etkini ne zaman bitecek? Bilmiyorsanızdaki önceki etkinliklerden dolayı bir tahmininiz vardır

2. dikduran1

dikduran1 User

mobil ödeme hatlara göre değişiyor hangi hattı kullanıyorsan ona göre sitelerinden bak. benim bildiğim günlük 100 tl alışveriş yapabiliyorsun...

3. Merhaba,

Bu tür etkinlikler sistem tarafından atanıp geri çekilmektedir. Tarih bilgimiz yok maalesef.

İyi Forumlar.

4. Hımm o zaman kötü O zaman mavi ganimet almayacam

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Moderatörümün ve Arkadaşların verdiği bilgilere ek olarak ;

Mobil üzerinden yapılan ödemeler , PAYTOGO Sistemi ile yapılmaktadır.
    • Vodafone

• Tek Seferlik işlem limiti 100 TL'dir.
      • Günlük işlem limiti 100 TL'dir.
      • Aylık toplam işlem limiti 150 TL'dir.
      • Vodafone Mobil Ödeme ile ilgili güncel bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.
    • Turkcell

• Turkcell Mobil Ödeme için gönderilen kısa mesaj ücreti 50 kuruştur. Turkcell Mobil Ödeme işleminin sonucundan bağımsız olarak kısa mesaj ücretlendirmesi yapılır.
      • Tek işlem başına limit 70 TL'dir. Oyun sitelerinde tek seferde 100 TL'ye kadar işlem yapılabilir.
      • Ön ödemeli hatlar için aylık toplam işlem limiti 360 TL, faturalı hatlar için ise fatura dönemi için 200 TL'dir.
      • Aboneler MOBILODEME LIMIT yazıp 2222’ye göndererek kalan mobil ödeme limit bilgisini öğrenebilirler.
      • Turkcell Mobil Ödeme alışverişi sırasında gönderilen onay SMS ücreti tüm vergiler dahil 50 Kuruştur. İşlemin sonucundan bağımsız olarak ücretlendirilir.
      • Türkcell Mobil Ödeme ile ilgili güncel bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.
    • Avea

• Mobil Ödeme servisi için maksimum günlük limit 100 TL ve maksimum aylık limit 300 TL’dir.
      • Oyun ve sosyal paylaşım sitelerinde tek seferlik işlem limiti 100TL’dir.
        Ürün bedeli faturalı hatlarda tutara yansırken, faturasız hatlarda TL bakiyesinden düşülmektedir. Mobil ödeme servis bedeli her mesaj için 0,50 TL’dir
      • Mobil Ödeme ile ilgili güncel bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.
    Daha fazla ve detaylı bilgi için ; PaytoGo servisi nedir ve nasıl kullanılır? (Resimli anlatım)

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  6. Ben türkcell im yani günde 100 tl lik mobil ödeme yapabilirim Aydada 360 tl mobil ödeme yapabilirim Yalnız 80 ganimet in bedeli 133 tl ben bunu 40-40 şeklinde 2 güne bölerek alabilirim heralde ölemi?

7. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Verdiğim bilgilerde yazıyor ;
    • Tek işlem başına limit 70 TL'dir. Oyun sitelerinde tek seferde 100 TL'ye kadar işlem yapılabilir.
    Yani buradan 133 TL ' lik alışveriş yapamazsınız.

Tek seferde en fazla 70 TL ' lik alım yapabilirsiniz.

Ek olarak yazdığı gibi , Oyun sitelerinde tek seferde 100 TL ' ye kadar alışveriş yapabiliyorsunuz , Tabi Turkcell Dark Orbit sitesini destekliyor mu bilmiyorum ancak büyük ihtimal ile destekliyordur diye tahmin ediyorum.

Kesin bilgiyi Operatörünüzün Müşteri hizmetlerinden yada PAYTOGO Türkcell çağrı merkezinden alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.