Destek Mobil ödeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •ĹÍVĔ••ÝÓÚ®••ĹÍFĔ• tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese iyi akşamlar mobil ödeme ile 330.bin uridium alabilirmiyim ben baktım ama göremedim daha önce hezarfen almıştım mobil ödeme ile ama 330 bin uridim ödeme seçeneğinde böyle birşey göremedim bilenler yardımcı olursa sevinirim.

2. alamazsın telde sınır 100 tl dir

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Mobil Ödemelerde tek sefer Limiti bulunmaktadır. Bu Limit Operatörden , operatöre değişmektedir
    • Vodafone
      • Tek Seferlik işlem limiti 100 TL'dir.
      • Günlük işlem limiti 100 TL'dir.
      • Aylık toplam işlem limiti 150 TL'dir.
      • Vodafone Mobil Ödeme ile ilgili güncel bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.
    • Türkcell
      • Turkcell Mobil Ödeme için gönderilen kısa mesaj ücreti 50 kuruştur. Turkcell Mobil Ödeme işleminin sonucundan bağımsız olarak kısa mesaj ücretlendirmesi yapılır.
      • Tek işlem başına limit 70 TL'dir. Oyun sitelerinde tek seferde 100 TL'ye kadar işlem yapılabilir.
      • Ön ödemeli hatlar için aylık toplam işlem limiti 360 TL, faturalı hatlar için ise fatura dönemi için 200 TL'dir.
      • Aboneler MOBILODEME LIMIT yazıp 2222’ye göndererek kalan mobil ödeme limit bilgisini öğrenebilirler.
      • Turkcell Mobil Ödeme alışverişi sırasında gönderilen onay SMS ücreti tüm vergiler dahil 50 Kuruştur. İşlemin sonucundan bağımsız olarak ücretlendirilir.
      • Türkcell Mobil Ödeme ile ilgili güncel bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.
    • Avea
      • Mobil Ödeme servisi için maksimum günlük limit 100 TL ve maksimum aylık limit 300 TL’dir.
      • Oyun ve sosyal paylaşım sitelerinde tek seferlik işlem limiti 100TL’dir.
        Ürün bedeli faturalı hatlarda tutara yansırken, faturasız hatlarda TL bakiyesinden düşülmektedir. Mobil ödeme servis bedeli her mesaj için 0,50 TL’dir
      • Mobil Ödeme ile ilgili güncel bilgilere BURADAN ulaşabilirsiniz.

Dolayısı ile 330.000 Uridium , Mobil ödeme yöntemi ile almanız mümkün değildir

Ayrıca Paytogo Sistemindeki arızadan dolayı , Ödeme onayları geç ulaşmaktadır.

Bundan dolayı , Katlayıcı Saatlerinde Paytogo sistemini kullanmamanız tavsiye edilir

İyi Forumlar

4. ama modum limit 89 tl ise neden biz 89 tl lik paketi alamıyoruz? ek: modum ben limit derken günlük limitten bahsettim

5. ozaman 330 bin uridium alamayacağım yapacak bir şey yok

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

O konuda ben bir şey diyemem maalesef , Operatörünüz ile görüşmeniz gerek

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.