Mobil ödeme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CüneytVatansever tarafından 7 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bimcell hattım ile premium alamıyorum sorun oyun ile alakalı mı yoksa bimcell ile mi tam 25 yüklemiştim indirim+pre 23,80 hatalar yüzünden 23 kaldı min yükleme 15tl

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Nasıl bir hata alıyorsunuz ? Mümkünse aldığınız hatayı ekran görüntüsü ile birlikte paylaşınız.

İyi oyunlar.

Aery bunu beğendi.
  3. Darkorbitin mobil ödemede bütün firmalarla anlaşması var mı ?
    Bende bimcell ile ödeme yapmaya çalıştığımda sipariş işleme alındı diyip kalıyor

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Hattınız mobil ödemeye açık olduğundan emin olunuz. Sorununuz kullandığınız operatör ile alakalı olmadığını müşteri hizmetlerinden teyit ettiriniz. Sorununuz çözülmez ise destek birimi ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar.

0BLIVI0N, .Paradoks. ve Aery bunu beğendi.
  5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Benim bildiğim BİMcell vs. Ana operatör olmadığı için bu tür sıkıntılar yaşanabiliyor. Yanılıyor da olabilirim. Belki mobil ödemeye kapalı olabilir.

Fakat yeniden hatırlatayım ; Turkcell , vadafone , Türk Telekom gibi ana operatörler geçerli yanılmıyorsam.