Mobil Ödeme !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve desperado*47 tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mobil ile uridium almaya çalışıyorum ama bir türlü onay mesajı alamıyorum .. daha önce boyle bir sorunla karşılaşmadım .. sistemde mi bir sorun var ??

2. Merhaba ,

İşlemleri doğru yapıyorsanız ve işlem tamamlanmıyorsa mobil ödemelere açık olmayabilir. Eğer daha önceden aynı hat üzerinden alım yaptıysanız sistemden kaynaklanıyor olabilir.

Yeterli bakiye olmayabilir sms için ücret kesiliyor.

İyi forumalr.

3. Hattım faturalı bakiye yönünden sıkıntım yok .. işlemleri doğru yapıyorum daha öncede birçok defa yaptım yani acemi değilim.. Servise ulaşılamıyor diye cevap geliyor sorunu anlamadım ki bende bir sorun yok.. büyük ihtimalle sistemden kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.. ki öyleyse ne zaman düzeltilir??

4. Merhaba ,

Şayet sistemden kaynaklıysa en kısa zamanda düzelteceklerdir. Bir süre bekleyip tekrar deneyebilirsiniz. Kesin bir süre vermem çok zor.

İyi forumlar.

desperado*47 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.