Mobil ödemede sorun var!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *F*U*R*K*Λ*N*™ tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Darkorbit mobil ödemede sorun var sanırım 3 kere denedim hatalı kod gönderdizin Lütfen kontrol edin mesaj geldi

Vip veya urimi sürekli mobil ödemeyle alırım ama hiç böle bir sorunla karşılaşmadım Hatalı birşeyde yazmadım Defalarca kontrol ettim Herşeyi geçtim 1,50 mesaj ücreti verdim Daha ne kadar daha hatalı diyecek bu

EKLENDİ

2 kere daha denemedim + indirim paket te alayım dedim Gene olmadı Şuanda telefondaki bakiyemle sadece vip alabilirim Kaç kere denedim 2,50 liram gitti Biraz daha denersem vip yi alacak para kalmıyacak telefonda

Alıcı ya ; 5685

Mesaj kısmınada her zaman yazdıklarımı

Big ******** (bigle numaralar arasında boşlukta bırakıyorum tabiki)

Yolluyorum aynı saçmalı çıkıyor

Son düzenlenen: 28 Nisan 2015
  2. Merhabalar;

ödeme sorunları ile ilgili şikayetlerinizi supporta iletiniz lütfen.

İyi forumlar.

3. bilidirin hemen yardim ederler merkeze ileetik diyorlarsa uzerine bardak su ic

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Supporta id numaranız ile başvurun.Durumu anlatın bizderapora ekleyelim onlarda bildirsin yapacak başka birşey yok çünkü.

Derin incelenmesi gereken bir konu.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.