Mod Olmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARDAUBERARDA tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Forumda moderatörlük yapmak istiyorum lakin bu işi sadece sevdiğim için yapmayacağım açık sorum şu ki bu görev için insanlara verilen nedir? Yani para mı yoksa oyun içinde bir şeyler karşılığında mı yapılıyor.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Öncelikle ben bu oyunu sevdiğim için yapıyorum burda modoratörlük. Ve kuralları iyi bilmeniz gerekiyor. Burda verilen oyun içindeki ücrettir bizlere maaş olarak önemli olan bizim için burdaki tatlı sohbettir.

İyi forumlar.

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  3. ɴeвυlα

ɴeвυlα User

aylık 120 k uri admin olursan güzel cm fm amelelikten farkı yok ama admin olursan gg :D

4. Dedikleriniz işin tuzu biberi elbette sevdiğiniz için yapıyorsunuzdur lakin ben sadece bunun için yapamam kişisel bir seçim. Ücretler nedir peki bunu buradan bildirme yetkiniz var mı yoksa öğrenmek için başvuru mu yapmak gerek modum?

Adminlik uzun zaman gerektirir sanırım ve chate bakmak gibi bir şey istemem günlerini birbirine söven insanları izleyerek geçirmek pek eğlenceli olmaz sanırım. Forum moderatörlüğü daha iyi bir seçim gibi hem bilgi paylaşımını severim.

5. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Bu konuda malesef bilgi paylaşamayız. Başvuru yaparsanız bunu görüşme sırasında öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. Peki teşekkürler modum konu amacına ulaştı.

7. Okyanus

Okyanus Guest

Selamlar,

Konu amacına ulaştı cevabınız doğrultusunda konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.