MODERATÖR ADMİN HER KİMSE YARDIM ACİL !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _._alpseos_._ tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Üzerinde çok emeğim olan hesabıma verdiğim aradan sonra tekrar oynamaya karar verdim ve hesabımın şifresini e postama istedim giremedim değiştirdim yine giremedim hesabımda yasak olan bişey yapmadım veya istemeden yaptıysam bile uyarılmadım yardımcı olurmusunuz lütfen üzerinde çok emeğim olan bi hesap .
    Kullanıcı adı : ●»™ЯΣĐ»CŁΛШ™«●[TÜЯK] 'dür.

Hesabıma ne olduğu hakkında bi fikrin olan varsa ya da kesin bilgisi olan birisi paylaşırsa sevinirim çözümüyle birlikte.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2014
  2. Yaklaşık ne zamandır girmiyorsunuz hesabınıza ?

3. Merhaba ,

Üyemizin sorduğu gibi en son zaman giriş yaptınız ? Eğer 6 ay ve üzerinde bir süre hiç girmediyseniz aktif olmadığı için sistem tarafından silinmiş olabilir.

Bu konuda hesabınız ile ilgili ve ayrıca size ait olduğunu kanıtlayabileceğiniz kanıtlarınız varsa bunlarla birlikte support'a mesaj yollayıp yardım alabilirsiniz.

İyi forumlar.

Drowhake bunu beğendi.
  4. İlginiz için teşekkür ederim kural ihlalinden dolayı hesap silinmiş .
    Silinen hesapları geri almak için bir yol var mı ?

Dediğim gibi hiçbir şekilde uyarılmadım .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2014
  5. Merhaba ,

Hesap için uygulanan ceza'ya bağlı yani eğer süreliyse süresi bittiğinde kendiliğinden açılır. Fakat süresiz ise tekrar açılmaz diye biliyorum.

Eğer zaten açılması gibi bir durum olsa kural ihlalinden dolayı şu kadar süre kapalı kalacak sonra açılacak derlerdi. Eğer açılması ile ilgili birşey demedilerse büyük olasılıkla süresiz kapanmıştır.

Ayrıca şu anda illegal kullanımdan dolayı uygulanan ceza aşamasız ve uyarısız direkt olarak süresiz hesap kapatılmasıdır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

_._alpseos_._ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.