Moderatörler ilgisizliğinize hayran kaldım !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Freceman11 tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Freceman11

Freceman11 User

bundan 2-3 gün önce chat banı açdım ve bu bana itiraz ettim moderatör arkadaşlardan birisi supporta yazın onlar ilgilenir dedi supporta 2 kez ticket yolladım ikisinede otomatik cevap yolladınız bu nedir ? Banımın açılmasını talep ediyorum !!!!

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bizler Forum düzeninden sorumluyuz müdahale edemeyiz,Chat Banlarıyla ilgili şikayetlerinizi iletebileceğiniz ve çözüme ulaştıracak tek mercii SUPPORTtur.

iyi Forumlar.

.*GöKMeN*. bunu beğendi.
  3. Freceman11

Freceman11 User

Ama ben mağdurum burada zaten 1 hafta önce başladım başladıgım zamanlarda chat sorunları vardı.Tam chat sorunu düzeldi ban attınız

4. Geçmiş olsun kardeşim :D bende gurupta arkadaşa kansız cansız yazıyodum dalgasına guruptan cıkmıs globale gitti yanlışlıkla 1 hafta ban yedim bu oynayısımın 3. haftası düşün :)

5. Freceman11

Freceman11 User

ya zaten biz küfürleşmeleri grup kanalında arkadaşlar arasında yapıyoruz yani arkadaşımla yaptıgım bi konusmadan ötürü ban yedim

6. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Supporta id numaranız ile birlikte durumu bildiriniz.İlk gelen cevap otomatik cevaptır.İkinci cevabı bekleyiniz.

İyi forumlar

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar Chat sorunlarınızı ve chat düzeni şikayetlerinizle support ilgilenmektedir. Buraya ne kadar chat ban şikayetlerinizi yazsanız da boş çünkü ilgilenecek kişiler bizler değiliz bu yüzden sizleri otomatik olarak supportta yönlendiriyoruz ve istediğiniz kadar bu konu hakkında duyarsız veya ilgisiz diye bilirsiniz ama bizim görevimizin ve ilgi alanımıza girmeyen konularda elbetteki duyarsız kalacağız.
    Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.