Destek moderatörler lütfen yardım edin gözüpek pakedi gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve bufon0 tarafından 20 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bufon0

bufon0 User

*********** şu id li TCG.Giresun(F-491) pilot isimli oyun hesabıma dün bu saatlerde ödemesini yaptığım başlangıç pakedini satın aldım ödemeyi bankadan hesaba yaptım kartsız atmden ama 24 saat oldu gelmedi ürün satın alma işleminde telefonuma gelen banka hesabına yatırdım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2016
  2. havalemi yaptın ordaki referans no yazdınmı yazmadıysan erkom bilişim ile iletişime geç ve öncesinde suport yaz belki onlarda halledebilir eğer ödeme sorunu ile ticket açamıosan genel sorular üzerinden ticket aç.

3. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Forum ekini teknik konularda bir işlem yapamaz.

Bu tür konuların muhattabı supporttur.

Support ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar

4. bufon0

bufon0 User

supporta yazdım belki sizinde bi bilginiz vardır diye sizede danışayım dedim supporttan ne şekilde cevap alacağım

erkomu aradım geç ödediğim için siparişim düşmüş ama paran bizde güvende dediler aynı fiyattan başka bi sipariş yada aynı etkinliği tekrar satın alabilirsiniz dediler
    bu arada gözüpek etkinliği tekrar ne zaman gelir bilgisi olan varmı acaba tekrar sipariş vermeliymişim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2016
  5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Support yoğunluğa bağlı olarak 48 saat içerisinde cevap vermektedir.

Çıkacak olan etkinliklerin zamanını sistem belirlediğinden,zaman vermek yanlış olur.

Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

6. bufon0

bufon0 User

şimdi tekrar sipariş verdim gelecek inşallah
    sanırım düzelttiler konu kapatılabilir

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.