Moderatörlük Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Auset tarafından 26 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Auset

Auset User

sayın modlarım biz de modluğa başladığımız zaman ne gibi artısı eksisi var bilgilendirir misiniz

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenlemiş bulunmaktayım. Forum içerisinde açmış olduğunuz konuların başlıklarının konu içeriğini özetlemesi gerekmektedir.

Mod başvurusu yapmadan önce ne gibi artıları/eksileri olduğunu sorup cazip gelmesine göre başvuracaksanız, başvurmamanızı öneririm. Çünkü burada her birimiz işimizi gönüllü gerçekleştirmekteyiz ve eğer kendinize bir çıkarı olması için dahil olacaksanız bu görevi de çok uzun süre sürdüremeyeceğinizin kanaatindeyim.

Ek olarak şu an için moderatör alımlarının kapalı olduğunu belirtmek isterim. Tekrar açıldığında gerekli platformlarda duyurusu gerçekleştirilir.

İyi forumlar.

3. Auset

Auset User

benim zaten vakit sorunum olduğu için bu işi yapamam sadece merak ettim sordum tavrınız hiç hoş değil

memat155 bunu beğendi.
  4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Deneyimlerime dayanarak görüşümü paylaştım yalnızca, sormak istediğiniz başka bir şey yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Auset

Auset User

sizin deneyimleriniz var diye herkes bu şekilde düşünücek değil bu şekilde yaklaşmamalısınız

6. uninstable

uninstable User

İşin mantığı şu dur. Eğer siz modluğun sadece eksileri neler deseydiniz bununla ilgili konuyu gören mod gelip zaman ayırmak derdi ama siz artılarından da bilgi almak isterseniz bunun forumdan sorulması çok abes bir davranış. Sizin düşünceniz varsa başvurun olursanız neyin ne olduğunu görürsünüz. :)

ateistkeci bunu beğendi.
  7. Koca yürekli adam gibi adam mod

8. Auset

Auset User

devlet sırrımı bu abes olsun

9. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Nasıl ki dışarıda karşılaştığınız işletmelerin bir mahremiyeti varsa(Buna örnek olarak lokantaların mutfağını verebilirim), DO TR ekibi içinde durum aynıdır. Ayrıca, imzalanan gizlilik sözleşmeleri dahilinde Takım içerisinde ki bilgiler gizlidir ve paylaşılamaz.

İyi forumlar.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  10. Auset

Auset User

bu şekilde cevap verin eyvallah kilitleyebilirsiniz

11. uninstable

uninstable User

Bu bilginin verilmeyeceği bariz şekilde belli zaten. :)

12. Auset

Auset User

kardeşim oyunda uzun zamandır yokum bazı şeyleri unutmuş veya bilmiyor olamaz mıyım

13. Dostum adamlar gizlilik açısından paylaşayamayız diyor bu kadar içerlenmeni anlayamadım, ters birşey söylememişler
    Ve emin ol modlara yalakalık falan yaptığımı düşünme bu forumda belkide en çok ceza alan ayrıca modlarla en anlaşamayan kişi belki de benim :p
    Aslında themis mod olayı özetlemiş nasıl bir lokantanın mutfağanıa gidip işlerin nasıl yürütüldüğünü öğrenemez/bilemez isen burada da durum aynı,

Ve emin ol o insanlar bu görevi sirf insanlara yardım etmek için gönüllü olarak yapıyor belki bir kazançları vardır yoktur orayı bilemeyiz, ama yine adım gibi eminim ki o kazancın da öyle çok çok büyük birşey olacağını tahmin bile etmiyorum. Yani sonuç olarak yine gönlüllü olarak yapıyorlar,

Şahsen ben hayatta mod olmak istemezdim, yani az çok anladığım kadarıyla modlar kendini düşünen insanlar değil.

_-Thanatos-_, ateistkeci ve Luminous bunu beğendi.
  14. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.