Modlar bakarmısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdasdasd1515 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Saygıdeğer arkdaşlar size bir şey sormak istiyorum . okullar açılıyo diyo girip kasılamıcam . sadece telefondan skylab satıcam . Şimdi benim sorum bu oyuna bir süre girmeyince D.O eşyaları otomatikmen siliyo falan dendi . bende öle bişey söz konusu olurmu.

2. Hesaba hiç giriş yapılmazsa olur o. Yani skylab geliştirmek için hesaba giriş yaparsan öyle bir şey gerçekleşeceğini sanmıyorum.

3. Merhaba,

Oyuna giriş yapıp çıkmanız bile yeter bir de skylab kullanacaksanız hiçbir şey olmaz içiniz rahat olsun :)

İyi Forumlar

4. D.O Nedir Anlatırmısınız

5. DO bir yoldur Karete- DO ju-DO bushi-DO Gibi haa birde Müzik notasıdır Dooo ve doooooo gibi :))DARKORBİTİN kısaltması D.O Benim için işten geldikten sonra stres tedavisi sinirlerimi yatıştırıyor kahve köşelerine gidip sigara dumanından boğulmaktansa evde oturup çayımı içip darkorbitimi oynarım

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Çok uzun süre giriş yapmaz iseniz itemleriniz yavaş yavaş silinecektir.Ancak skylaba girecekmişsiniz.Herhangi bir problem olmaz.Geminin mevcut durumunu korur.Gerekli cevaplar verilmiş olduğundan kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.