modlar lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve takemyhard tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. takemyhard

takemyhard User

siz diyorsunuzki hileden kaçmak için * hile yap... yapmayacağıma size sonsuz garanti verebilirim... direk yazarım.....

2. Merhaba,

Bunu sadece öneri olarak söylemiştim direk yazarsanız sistem de direk size kick atıcaktır bunu tartışmanızdaki maksadı çözemedim bu kadar basit bir şey için bile ortamı geriyorsunuz halbuki forum sadece chatte yazılan bir şeyden dolayı kick atıldığında uğranılcak bir yer değil.Forumda gezerseniz eğlencemiz de oluyor yeri geliyor beraber anlamadığımız durumları tartışıp öneri alıp şarkı dahi paylaşıp komik videolar yükleyebiliyoruz canımız sıkılınca muhabbet de ediyoruz ki sizleri de beklerim bu tür faaliyetlerin içinde olmanız bize ve foruma neşe katıcaktır.
    Anlayışınız için teşekkürler..

İyi Forumlar

takemyhard bunu beğendi.
  3. takemyhard

takemyhard User

siz beden daha gerginsiniz bence :) sakin olun lütfen :) komik video falan seyredin...yada şarkı falan dinleyin sinirlere iyi gelir :)) kitleyebilirsiniz isterseniz...yada bana ban atın küsmem söz :)

4. Merhaba,

Yok ben gayet sakinim size öneriler sunmaya çalışmıştım forumun genişliği hakkında, kurallara aykırı hareketiniz yok ban atmaya da gerek yok ama her sorununuz için ayrı ayrı konu açmanız hoş değil bunu kilitleyince de "modlar bakın" diye bir konu açıp içine komik video izlemem siz izleyin yazarsınız bir de mazaallah gerek yok :) Konu açık dursun en azından ben kilitlemeyeyim diğer modlarımız el atsın benden size paydos :)

İyi Forumlar

5. takemyhard

takemyhard User

komik video izlerim ) çokta severim... ama forumun amacının komik video olduğunu zannetmiyorum...yada sanatın herhengi bir kolunun!... bir sorunum var ve buraya yazdım... birdahada yazmam sizi bukadar rahatsız ettiyse.. siz yada diğer mod arkadaşlardan birisi lütfen kitleyebilirmi konuyu...söz komik video yüklemiycem...

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bizi rahatsız etmiyorsunuz . Yanlış anlaşılmasın lütfen :) Konuyu kilitliyorum.

İyi forumlar

takemyhard bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.