Modlar ;(yanıtımı almadımi!)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asterix_v2.0 tarafından 4 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben düzgün bir dille yazdım ve benim türkçeme hiçbir şey söyleyemezsiniz supportun verdiği cevaplar ingiliceden türkçeye çevrilmiş ressmen ,ben düzgün yazdım kanıtımı da hemen altına link olarak koydum kanıtım da bu yazdım bunda anlaşılmayacak ne var?

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben sizi anlamadım yazmadım zaten ve bir daha göndermeniz gerektiğini düşündüğüm için yazmanızı istedim sizin Türkçenize bir şey dediğimi düşünmüş olabilirsiniz ama öyle bir şey yok konuyu yanlış anlamlara çekmeyelim lütfen bir daha sorunu gönderip cevap için bekleyiniz ve bizlerin bir kez daha tekrarlamak istiyorum bu tür şikayetlerinize bakma yetkimiz yoktur gecikmeden bir kez daha support ile iletişime geçiniz.

-Andromeda- bunu beğendi.
  3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

sorununuzu yeni konu açtığınız zaman tekrar anlatmanız gerekiyor lütfen sonununuzu özetleyin

iyi forumlar

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya gerekli cevaplar verilmiştir kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.