Modlarım yardımcı olur musunuz ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΛÐRÉNΛLINÉ tarafından 17 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. "Abonelikler" sayfamızda her alışveriş için DO bize 1 adet promosyon kodu veriyor malumunuz. Lâkin misal ben 4 alışveriş yaptım toplam olarak, aktif hiçbir paketim yok, otomatik paket yenileme kapalı. Fakat buna rağmen değişik tarihlerde şu %10 luk promosyon kodlarından verilmiş. Az buz bir rakam da değil hani, 29 adet verilmiş.

Bunun teknik bir problem olduğunu düşündüğümü, Support' a detayları ile birlikte ilettim. Kişisel bilgisayarım dışında hiçbir pc' den giriş yapmadığımı, hesabıma ortak hiç kimsenin olmadığını, en yüksek seviyede sistem korumasına sahip olduğumu, yabancı modemlerden bağlantı kurmadığımı vs. ilettim. İşim gereği siber güvenlikle ilgili donanımlı olduğumu da belirttim.

Support' un şundan olur bundan olur gibi cevaplarına, verdiğim detaylı dökümleri buraya yazsam roman olur. Sonuç olarak aldığım cevap, onca yazışmama değmedi. Biri alışveriş yapmıştır göremeyiz, biri sizden habersiz kod girmiştir bilemeyiz gibi geçiştirildik durduk. Ne seyir defteri, ne balans, ne de ne kadar incelenmesi gereken yer varsa hiçbirinde bir tutarsızlık görülmüyor. Ha promosyon kodlarının sayısı artmaya devam ediyor orası ayrı mevzu.

Birkaç gün önce çok nadir olarak girip SKYLAB ını geliştirdiğim hesabıma göz gezdirince gördüm ki, hiç alışveriş yapmadığım, ezik hesabın bile Abonelikler sayfasında promosyon kodları verilmiş. Sizlerde de bu tip fazladan kodlar var mı ? Alışveriş yapmadığınız halde 1-2 tane dahi olsa kod geliyor mu ?

Admin Alkilic' dı sanırım aklımda yanlış kalmadıysa... Ona son olarak dedim ki; "Bu kodlar ya teknik hatanızdan kaynaklı, yahut hediye veriyorsunuz. Her ne olursa olsun bu kodları kullanmayacağım, DO' nun işi belli olmaz." dedim. Yine bildik cevaplar verdi; "Biz bilemeyiz, biz göremeyiz." ;)

Oyuncu arkadaşlar, sizlere de geliyor mu böyle fazladan kod, nedir bu vaziyetin açıklaması ?

2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Bu konuda bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Supportun size yazdıkları esastır. Ancak support hesabınızı görebilir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.