Modların bilgisine ihtiyacım var !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Mavi_ßey-..│•√s•│ tarafından 13 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle gemimin özelliklerini söyleyeyim : Aegis, 8 iris + apis + zeus (hepsi 16 level DEĞİL eksik var), 5 LF4, Full havoc (15 :) )+ 1 hercules + VİP+ PET KAMİ 3
    + Full lf3 kalkan vb 30 arge (uzaylı avcısına doğru ilerliyorum + 24 arge) kalp uçuş düzeni var sadece.

Şimdi ben Kappamı yapayım hercules ve lf4 eksigini gidermek için (tabi credide kasmam lazım aegis elite için) yoksa cubiye mi katılayım ( günlük 40.000 uridium kasabilirim günlük dediğim 3,5 saatte :) )

2.Sorum ise kappadan veya cubiden gelen urilerle irislerimi mi geliştireyim yoksa 2.hangar + golimi alayım yada güve mi alayım ? başka birşey varsa söyleyin. Kutu işine girmiyorum 300 kutuda 0 lf4 ! :( Ama önerirseniz düşünürüm zeta yaparım ve gelen urilerle gene kutu alırım 110 kutu olur. Sizce ne yapayım ?

2. Merhaba ,

Bence Kappa ve Epsilon arasında ara ara değişim yaparak devam edebilirsiniz. Uridum ile ek hangar alabilirsiniz sonrası için geliştirmelere yönelebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Modum peki argeye yatırayımmı uri yi uzaylı avcısını yapmak istiyorum ayarcı 5/5 roket uzmanı 2/5 şeref e başlıcam onada 2 verince açılcak uzaylı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.