Öneri Modül argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {-€FSANE_AT€Ş-} tarafından 14 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

olsunmu

1. olsun

57,7%
  2. olmasın

42,3%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Görseller çok etkileyici fakat bunlarla beraber kaç arge oluyor. Bir de bunları arge yerine koyacağına farklı bir geliştirme yolu koymalısınız zaten 30 argeden sonra 1 arge için nerdeyse 1 günlük istiyor bu biraz saçma olur 1-2 bin günlük verip klan istasyonu için konunun gidişine göre oy vereceğim.

2. Bilemiyorum sırf bunun için arge harcanmamalı bence.Değişik bir sistem olabilirdi.

Emeğe saygı ama kararsızım.

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  3. MKS-705

MKS-705 User

çok güzel tasarlamışşsın emeğe saygı bu konuda arkadşımıza teşekkür ederiz. ama ben olmsz oy kullanıyrm neden bunn yerine argelerde pet modülü olsa daha gzel olr...

4. olacaksada böyle bir argenin zor olması lazım yani herkesin hemen ulasamıyacagı bir sey olması lazım bence fikir güzel hatta bu argeleri yapmak için seviye yada 50 argeyi tamamlamış argeleri bitmiş olanlara açılsın o zaman argelerin değeri ortaya çıkar 50 argeyi bitirene açılabilir

5. Güncel

6. Eyyüp47

Eyyüp47 User

bu argeleri kimse dizmez.dost aci soyler dostum.kusura bakma...

7. Bence gereksiz o argeleri istasyon için harcamam ya vuruş için ya savunma için yada kutu argesi için kullanırım .Emeğine sağlık görsellerde güzel ama oyum olumsuz çünkü karakollar 2 saniyede patlatılıyor .mesela şöyle biirşey olsa 24 saat boyunca karakola kimse ateş edemesin .24 saat boyunca millet TP ŞP ve kredi kassın o zaman oyum +1 yani karakol 24 saat boyunca o yetenekler ile koruma altında olsun en azından yeni başlayan oyuncuların işine yarar

8. evet konuyu düzelteceğim yeni bir sayfa olacak bu argeler

9. Aliens

Aliens User

+10 Ar-Ge puanı gelirse olur. Şuanki haline ne yazıkki olumsuz bakıyorum. Çünkü KSİ'den önce kendi gemimizin güçlü ve avantajda olması gerekir. Herzaman kuramayacağım veya yararlanamayacağım bir şey için gemimi eksik bırakıpta bunlara Ar-Ge vermem. Ama herkesinde dediği gibi Görseller çok kaliteli ve güzel. Birde bu Ar-Ge puanları geldiğinde herkese bir kez sıfırlama ücretsiz olsun.

10. güncel

11. güncel

12. Olmasın diyenler hangi akla hizmet olmasın demiş anlamak mümkün değil. İstasyonlar çok kolay imha ediliyor. Kardeşim 1. sınıf bir konu açmışsın kesinlikle EVET EVET EVET!!! Ancak bunlar gelirse 50 arge yetersiz kalacak. Bu sebepten arge puanlarının 60-65 e çıkarılması ve LGF Dosya maliyetlerinin 275 veya 250 U ya düşürülmesi kanaatindeyim. Bir de oranlarda düzenleme yapılmasını talep ediyorum :)

Bu arkadaşın önerisini çok beğendim. Hatta bana kalırsa argeler bile 3 e ayrılmalı:
    GEMİ (Şuan bilinen argeler)
    P.E.T.
    KSİ

Her biri içinde sınır olması çok iyi düşünülmüş. Alnınızdan öpüyorum kardeşlerim, çok beğendim tüm desteğimi vereceğim bu konuya!!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Nisan 2017
  13. aynen bende konuyu bir ara aynı senin dediğin şekilde güncelleyecektim vaktim olursa onlarıda ekliyeceğim :)

14. Bende KSİ ile ilgili konu açmıştım. Ona da destek bekliyorum sizden özel olarak :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.