Modül Bilgisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zıhar tarafından 25 Ocak 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zıhar

Zıhar User

DMG-XT10 : %2 kaçınma ve %16 lazer hasarı centurion için.. bu tyrannos tasarımı içinde geçerli mi yoksa sadece centurion mu..

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Centurion Tyrannos tasarımı centurion gemi sınıfına dahildir. Sahip olduğunuz modülü tüm Centurion tasarımlarında kullana bilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. Zıhar

Zıhar User

teşekkürler modum. peki full donanımlı cyborg ile centurion arasındaki farkı söyleye bilirmisiniz? (modülü takılı iken) yada bunun hasar hesabını yapıp birisi söyleye bilirse sevinirim..

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Eşit hız lazer gücü durumunda Cyborg yetenek farkı ile üstün gelecektir. Centurion Tyrannos gemisini özel kıral isabet oranı ile hız avantajıdır. Bu avantajlar modüller ile eşitlendiğinde Cyborg üstündür. EMP atsın ölümünü izle derler :) . Onun dışında kullanılan modüllerin bilgisi olmadan herhangi bir hesap yapılamaz. Hesap işlemlerine gemi bonusları / güçlendiriciler / ArGe vs. eklenir.

İyi Forumlar.

5. Zıhar

Zıhar User

bende cyborg'cuyum modum. ancak artık modüllleri gelsin.. npc olur, şeref olur. en azından.. var mı ışık :)?

6. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Şansınıza bağlı olarak kararsız modüller ile Cyborg gemisine düşürmeniz mümkün. Ancak tamamen şans meselesi. Şansınız bol olsun.

İyi Forumlar.

7. Zıhar

Zıhar User

peki hangi modül türünü açmamız gerekiyor, yada fark ediyor mu ? çünkü epey açtım pek çıkmadı. ihtimali çok düşük sanırım.!

8. Sıralama yapmak gerekirse; XT-10, X2, X1, XW01 (XW01 serisinde, düzgün modül bulma ihtimaliniz çok düşük. O nedenle sonuncu sıraya yazdım.)

9. .Loki.

.Loki. Guest

Merhaba,

Mesajın için teşekkürler @Sempatik.57. Modüller tamamen kararsız olup, modül içeriği şansınıza bağlı olarak çıkmaktadır.

İyi forumlar.