Modüller dükkana ya da birleştire gelsin

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve RobinKudin tarafından 2 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Kimler bu konuya katılıyor ?

1. Kesinlikle, süper olur.

79,0%
  2. Hayır, böyle iyi.

21,0%
  1. RobinKudin

RobinKudin User

Herkese merhaba forum kullanıcları. Öncelikle bu konu benim aklıma gelmedi gördüğüm bir mesajdan ötürü buraya yazıyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi gemi yükseltme modülleri birleştire gelmesi hepimiz için iyi olur. Malum solace in hız modülünü alamayanlar üzgün. Bu sayede herşeyi fullemiş oyuncular da biraz oyalanmış olur. Bahsettiğim modüller birleştire gelirse süreli etkinliklerden bağımsız olursa zaman sıkıntımız olmadan rahatca modül kasıp keyifle oyunumza devam edebiliriz. :)

2. Birilerinin birilerinden farkı olmalı ve her şey kolay elde edilmemelidir.

3. RobinKudin

RobinKudin User

Bahse girerim modülleri edinmişsindir :)

Drowhake ve keskinniyo bunu beğendi.
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konunuzu Kurallara uygun açtığınız için teşekkürler. Konunuzu İndex'e ekledim bu sayede diğer üyelerimiz konunuza daha kolay ulaşıp oylama yapabilecektir. Gerekli desteği aldığı sürece önerinizi raporlarımıza ekleyeceğiz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2020
    Minerva bunu beğendi.
  5. RobinKudin

RobinKudin User

İlginiz için teşekkürler.

6. [​IMG]
    Bunlardan başka yok :D

Quenn bunu beğendi.
  7. RobinKudin

RobinKudin User

gerçekten çok azmış :) :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Şubat 2020
    Archel ve Schadenfreude bunu beğendi.
  8. Başka bir etkinlikle yeniden gelse modüller ona da tamam. Antika gibi bir şeye dönüştürüyor DarkOrbit. :)

Bence de bunu birleştir ile çözebilirler. :)

9. Olabilir ben zaten ileride koyarlar diye düşünüyorum ( bana acil hammerclaw modülü lazım :p )

10. Merhaba,

Oyunda kullanılan sadece belli başlı gemiler var. Gemi çeşitliliği ve daha heycanlı bir oyun için gemi modülleri çeşitleri arttırılmalı.

Gemi modülleri uridium ile dükkandan alınabilir olmalı ya da hardware parçaları ile birleştirden alınabilir. Sizlerde önerilerinizi ve fikirlerinizi yorumlarda belirtirseniz sevirim.

Teşekkürler.

11. Quenn

Quenn User

etkinlikten etkinliğe gelip hedef tahtası + birleştir kısmına geliyor hem etkinliklere katılım artıyor hemde yapmayan kişiler heybeden modülü kazanamıyor buda oynayan ve oynamayan kişiler arasında bence güzel bir fark yaratıyor
    özür dilerim ama benim oyum olumsuz böyle iyi
    (tüüüüm modüllerin hepsi bittikten sonra yani etkinlkle yeni modül gelmemesi durumundan sonra birleştir kısmında yükseltme modülleri diye bir kısım açıp onlarıda ekleyebilirler ilerde ama şimdilik kalmalı bence)

ateistkeci ve hkmdr bunu beğendi.
  12. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Konunuzu Bölüm Kurallarına uygun açtığınız için teşekkür ederim. Konunuzu İndex'e ekledim, önerinizi yeterli desteği aldığı sürece raporlarımıza ekleyeceğiz..

Konu başlığınızıda daha uygun olacak şekilde düzenledim.

İyi forumlar.

13. Ben teşekkür ederim sayın moderatorüm.

14. Ben oyuna uzun aradan sonra yeni başladım modüller iyi bir güncelleme olmuş ama ben ve benim gibi oyuncular bu modüllere ulaşamıyor o yüzden +1

Drowhake bunu beğendi.
  15. Bende katılıyorum +1

16. Sakal

Sakal User

Bu hayır diyenler bütün modülleri alıp alt tayfanın gelişmesini istemeyenler mi acaba ? niye hayır kardeşim adam oyuna yeni başlamıştır veya o gün bir işi vardır veyahut o hafta ner neyse yani olabilecek şeyler bunlar yorum yaparken oy verirken geniş düşünmenizi tavsiye ediyorum

17. çeşitli sebeplerden ötürü oyuna giremeyip modülleri kaçıran çok fazla oyuncu var. o nedenle arkadaşın önerisi son derece mantıklı.

18. Bu modüllerin bazıları alınması gerçekten çok zor olabilen modüller. Bu etkinliklerle verilen bazı modüller genelde leveli yüksek full ve gün içinde saatlerce oyuna giren kişiler tarafından alınabiliyor. Negatif oy verenler "ben etkinlik zamanında görevleri yapmak için çok uğraştım bu adamlar hem etkinlik zamanında yoktular hem de uğraşmadan modüle ulaşacaklar" diye düşünüp negatif oy verebilir. Ben de modüllerin gelmesi taraftarıyım fakat hardware e gelmesi veya uridium ile satın alınabilir olması etkinlik bittikten sonra alınabilr olması etkinlikte saatlerini harcayıp bu modülleri alan kişilere haksızlık olacağını düşünüyorum. Modüllerin amacı fark yaratmak fakat yok. Asıl modüllerle alakalı olan sürekli çeşitli modüllerin gelmesi ve gelen modüllerin artısının yanında eksisinin de olması ki böylece hangi modülü kullansam diye farklılık yaratmak. Şuan oyunda solace %15 hasar ve %5 hız modülü tekelinde başka gemi oynanmıyor kolay kolay. Farklı gemileri de güçlendirecek modüllerin gelmesi eski modüllerin gelmesinden çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

19. Bu modülleri almak için uğraşan bir kişi ile oynamayan kişi bir olur mu .
    Solace %15 NPC modülü istediniz 2. Defa geldi zaten orda da alamadıysanız bu oyunun değil sizin sorununuzdur .
    Ayrıca modüllerin dükkana gelmesi çok saçma fikir .
    Alamayanlar da zamanında vakit ayırıp alsaylarmış .
    Oynayan kişi kendinden vakit ayırarak oynarken oynamayan kişinin direk bu modüle ulaşması çok mantıksız ve adaletsiz .
    Oyum OLUMSUZ !
    Ama daha da geliştirebilir sadece birleştire özel yeni modüller gelebilir ama ben eski modüllerin tekrar gelmeme taraftarıyım .
    Mesela solace %5 hız kesinlikle gelmemeli çünkü mesela adamı burguda bile çok rahat bir şekilde kesebiliyorsun . Ve tabii ki de ne kadar az kişide bu modül olsa o kadar iyi olur

20. Sakal

Sakal User

Kardeşim yazdığın yoruma bak ! alamayanlar vakit ayırıp alsalarmış bu nedir ya ? Yukarda yazdığımız şeyleri okumadın mı sen ! Adamın vakti yoktu belki senin boş vaktin gibi veyahut adam yeni başladı biraz merhametli olun ya birazcık insaf

Sayfayı Paylaş