Modüller

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ArtemisJR tarafından 12 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ArtemisJR

ArtemisJR User

Herkese iyi forumlar arkadaşlar,
    Gemi yükseltme modülleri hakkında şöyle bir sıkıntım var , ben oyuna başlayalı yaklaşık 2 ay oldu ve başladığımdan beri olan tüm etkinliklerdeki modülleri aldım, lakin şuan ki durumda biliyorsunuz ki en iyi modüllere sahip olan gemi Solace dir. Ve Solace nin modüllerinin ödül olarak sunulduğu etkinlikler halen yapılmadı ( oyuna başladığım süreçten itibaren geçen zaman diliminde, sadece %10 kalkan,-%5 dp ve %5 hasar modülleri olan etkinlik yapıldı. ). Gemi yükseltme modüllerini etkinlik beklemeden alabileceğimiz bir opsiyon olması gerektiğini düşünüyorum. ( Birleştir olabilir, Galaksi kapıları bonus ödülleri arasında olabilir, haftasonu ödülleri arasında olabilir. ) En en kötü ihtimal dükkana konulabilir. Etkinlik olduğu süreç boyunca oyuna giremeyen arkadaşlarımızda bu durumdan paydalanmış olur ve benim gibi modül için etkinlik bekleyen arkadaşlar da. Çünkü şuan gördüğüm kadarıyla yeni etkinlikten bahsediyorsunuz ve yeni modüller geliyor. Eski modülleri alabileceğimiz etkinlikler ne zaman gelir bu konu hakkında hiç kimsenin bir fikri yok. Biz oyuncular adminlerden , adminler ise yönetici mecralardan haber bekliyor durumda. Saygılarımla..

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bu tür özel eşyaların sadece etkinliklerle gelmesi oyuncuları aktif tutabilmek diye düşünüyorum, yakın zamanda da +%15 NPC hasarı modülü ve +15 DP modülü gelecektir diye düşünüyorum :)

3. ArtemisJR

ArtemisJR User

Benim kendi fikrim şu yönde, zaten oyunda aktif olmayan oyuncu gelişemiyor çünkü oyun aşırı derece de emek isteyen bir oyun. Ve modüllerin geleceği düşüncesine ise şöyle bir şey söyleyebilirim. Ben 2 aydır bekliyorum xd, kaldı ki bunu sadece kendim için söylemek bencillik olur , her halükarda etkinlik olduğu süreç boyunca , herhangi bir sebepten dolayı oyuna giremeyip ödüllerden mahrum kalan arkadaşlar olacaktır.

4. ateistkeci dediği gibi sadece etkinliklerde geliyor ve gelen etkinlik 2 hafta sürüyor neredeyse.

2 hafta içinde alamadıysan Galaksi kapılara birleştirmelere gelmiyor tekrar etkinlikleri beklemen lazım.

Dolayısıyla forumu takip etmen gerekir ;)

5. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Oyundaki bazı ürünlerin değerli ve nadir olması gayet doğaldır. Konu ile alakalı bir değişiklik olursa forum üzerinde sizlere bilgilendirmesini yaparız. :)

İyi forumlar.