modüllü pusat mı yoksa goli mi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DecesVoix tarafından 28 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DecesVoix

DecesVoix User

Şuanda %10 hasar %15 darbe puanı modüllü pusatım var yani hasarı benim hesaplarıma göre bi sayborgla eşit
    Birde goliath tasarımları olarak Solace, Venom, Diminisher var.
    Hasarı en çok olan 16 lazer slotu ve %10 hasarıyla pusat gibi duruyor
    Kasılırken sizce pusatı mı kullanmalıyım yoksa goliath tasarımlarından birini mi kullanmalıyım, eğer goliath ise hangi tasarım yardımcı olur musunuz

2. ateistkeci

ateistkeci User

Eğer Solace modülleri varsa çok daha etkili olabilir ama yoksa hasar olarak Pusat daha üstün olacaktır

3. JαbbαŔ

JαbbαŔ User

Pusatın canı daha azdır, gemi özelliği de yok bunlar dezavantajları. Avantaj olarak goliye göre daha hızlı :)

Luminous bunu beğendi.
  4. modüllü pusat kullanıcısı olarak söylüyorum. Ben pusatcıyım :) yeteneği falan yok ama hızı yeter goli de kasasım gelmiyodu pusata hasar modülü gelince hevesim yerine geldi

5. Solace can basma yeteneği ile daha hızlı kasılabiliyorum ama pusatın salt hasar değil hızı dolayısıyla düşmandan kaçabilme avantajı da var. Eğer benim gibi durduğunuz yerde npc kesmeyip daire çizerek npc kesenlerdenseniz o zaman pusat daha iyi. Daire çizerek kesince dp de çok azalmıyor.

Luminous bunu beğendi.
  6. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Örneğin solacedeki gibi anlık DP arttıran bir yeteneğin olmayışı pusat için bir dezantaj ama @Saldırı-Hattı taktiği ile :D kaçarak kesiyorsanız bence de pusat daha seri olacaktır :)

İyi forumlar dilerim

Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  7. DecesVoix

DecesVoix User

teşekkürler konu kilitlenebilir

8. Kararınız ne yönde oldu peki :D

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konunuzu talebiniz üzere kilitliyorum.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu: