Monitör birden karardı

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by _*LIFeIsGooD*_, Dec 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Arkadaşlar oyun oynarken birden monitör karardı.Sağ tarafa fare imlecini getirince biraz görünüyor ama sola gittikçe görüntü daha da kararıyor ve en solda hiçbir şey görünmüyor.Monitörü kapatıp açtım ayarları sifirladim aynı hiç duzelmedi nedenini bilen ve çözümü olan varsa yazabilirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Ekran Marka Modeli ?

Ekran Kartı Marka Modeli ?

Otomatik Düzeltme ( Auto Scalling ) yaptınız mı ?

Ekran Kartı Kablosunu çıkarıp taktınız mı ? Kabloda bir sorun olmadığından eminmisiniz ?

Bir şekilde otomatik ekran parlaklığı otomatik ayarlama yada Otomatik Kontrast ( Her Marka Ekranda yok ) ayarlama özelliğini açmadığınızdan emin misiniz ?

İyi Forumlar

3. Monitör markası samsung kabloyu çıkarıp taktım duzelmedi sorun monitörde çünkü fare imlecini zor da olsa görebiliyorum ve bilgisayarda işlemler yapılabiliyor otomatik düzeltmeyle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü kararma kenara doğru artıyor homojen olsaydı yani her yerde aynı oranda kararsaydi belki olabilirdi.Bi oneriniz var mı modu

4. Merhaba ,

Monitör ayarlarından sağa yada sola kayma olmuş olabilir mi ? Belki de donanımsal bir arızası vardır yani anlayan birisine baktırmanız daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

5. darko_pro1

darko_pro1 User

Bende monitor sorunu çok olduda seninki bi garip :D Fareye göre mi karartısı hafif artıp azalıyor.

6. Yok ya o sadece örnekti yani kararmanin seviyesi öyle sola gittikçe bir süre sonra fare imleci görünmeyecek kadar kararıyor sanırım donanımsal bir problem öyle görünüyor

7. darko_pro1

darko_pro1 User

Güç kablosunda sorun olabilir. Başka kablo varsa onunla dene.

Kabloda sorun yoksa monitörün içinde parça değişirler. (Detayını bilmiyorum)

8. WolfWar

WolfWar User

Monitörde bir tuş var kazailen ona basmış olabilirsin :)
    Monitör işareti ve yanında da çarpı işareti var :)