Monster Laptop Kullananlar içeri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 17 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Alıp kullanmadım ama oyun için özel laptoplar yaptıklarını biliyorum. Bildiğim kadarıyla bir toplama bilgisayar gibi laptop parçalarını birleştiriyor ve herkesten güzel şeyler duydum fiyatları hariç :D

İyi Forumlar

2. modum masaüstü toplama mantığını bizim türkler laptopa geçirmiş :D onu bende biliyorum kalteli mi acaba :confused:

3. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Bir sıkıntının olacağını düşünmüyorum sonuçta dünyadaki çoğu laptop firması ibm den parçaları alıyorlar.

İyi Forumlar

4. Onu çoğu kişi biliyor modum çünkü parçalar nvidia western digital vs gibi firimalardan geliyor. İnternette çoğu kişinin eline 6 ay sonra anca eline geçmiş. Ayrıca bazılarında sürekli ekran kartı yanma problemi oluyormuş... (Çok fazla ısındığından dolayı yanıyormuş neyse vatana gider 60-100 tl me kıyıp güzel bir soğutucu alırım :D )

Öyle duydum kimilerinde ise bunların hiç birinin olmadığını belirtiyorlar :D yani tamamen marka kötüleme amacıyla yorum yapanlar olduğu söyleniyor o_O

Son düzenlenen: 18 Ocak 2015
    .*GöKMeN*. bunu beğendi.
  5. VΛLVE™

VΛLVE™ User

modum lütfen bi 10 px falandır o kadar küçük ayrıntı hiçbirşey etkilemez ilk defa imza yapmıştım
    neyse

6. Monster ilk defa duyuyorum ama isminden anlaşılacağı gibi canavar gibi bir sistemi olmalı :)

Neyse eğer gamebook alırda memnun kalırsan bende alırım belki..

Para biriksin gerisi hikaye :D

Casper , Lenovo , Toshiba asla tavsiye etmem.Zaten Lenovo Casper'in bir üstü.

En iyiler zaten sizinde bildiğiniz gibi Asus , MSI.Monster ' i bilmiyorum Razer zaten ekran kartları ölü , görüntü kalitesi berbat çok mat.

7. Çoğu kişi çabuk bozuluyor felan diyor o_o kimileride böyle bir şeyin olmadığını söylüyor işte ben bunu bilmek istiyorum alacağım pc uzun ömürlü kaliteli olsun istiyorum. Keşke bilgisi olan biri olsa.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  8. AaronSW

AaronSW User

Ben monster almayı düşünüyorum, servis olarak ve ürün performansı olarak iyi diyorlar.
    MONSTER® TULPAR T7 V2.7 17.3"

Bende bunu düşünüyorum almak için

9. aaron senin titan a bir sistem toplamak (türkiye çapında zor) :D neden dersen karta uyacak pek fazla parça yok türkiyede (anakart ve psu dan bahsediyorum)

monster yerli firima ve nvidia gibi markalardan parça alıp toplama masaüstü mantığını laptoplara geçirmişler istenirse parçalara upgrade yani güncelleme yapılıyormuş :D

ama çok söylenti var internette kimisi kötülüyor kimisi övüyor...

Son düzenlenen: 20 Ocak 2015
  10. AaronSW

AaronSW User

Titan elimde patladı zaten vazgeçtim o işten almıyorum arkadaş :) Laptopa dönmek istemiyorum ama başka çarem yok gibi :)
    Kasa modeli olarakta monsterın eski modellerini pek beğenemedim ama
    MONSTER® SEMRUK S7 V2.1 17.3" bu modeldeki kasası çok hoşuma gitti.

11. Tulpar hoşuma gidiyor benim fiyatıda uygun :D

Titan için bence bi raf yaptır :D seyretmek için :D

12. AaronSW

AaronSW User

Alianware yapıyor aslında ama garanti ve lanet olası vergi durumu biraz sorun :D $5,889.98 ile kapatabiliyorum eğer vergi problemi olmasa :D
    Dual NVIDIA® GeForce® GTX™ Titan Z graphics with 24GB total (2x 12GB) GDDR5 - NVIDIA SLI® Enabled
    Ve böyle bir şey içeriyor kendisi :) Türkiyede 2 titan z ekran kartının 12 bin lira ettiği gerçeği

13. Alienware ın turkiyede yeri servisi vs yok yurt disindan alinca bi ton tantana.

Güncell

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2015
  14. Kırmızı yazıdan sonrasını okumadım

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.