Öneri Montaj malzemesi desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-TheOrder-. tarafından 25 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

yeni desteğe

1. evet

oy sayısı 5
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. montaj için gereken malzemelerin düşme olasılığı çok düşük saatlerce uğraşıp istediğiniz parçaları çıkarmak çok zor oluyordur
    yeni bir destek gelse?

montaj malzemesi çıkma olasılığı %50 artış
    standart destekler gibi 10.000 üridium
    aldıktan sonra 10 saat etkin

_DODGE_ ve takemyhard bunu beğendi.
  2. GREED

GREED User

Animecileri desteklemeye devam
    +1

takemyhard bunu beğendi.
  3. on numara olur geç kalındı hatta dukkana dırek malzemlerde gelirse tadından yenmez xd

4. takemyhard

takemyhard User

tr4deki çarımda kastığım bütün urilerle yg topluyorum...taktik deniyorum :) 43 adet prizmatik yuva 6 tane nano kondansitarötörü!?... şimdi destek çıksa %100 mesela ; 86 py, 12 nk :) bu oyun ilk versiyonunda matematiğin dibiydi ; matematiğin tüm kollarını acaaip kullanır ve onu bizim zevkle zaman geçirebileceğimiz bir oyun haline getirirdi... en can alıcı kollarını kulanırdı bu bilimin ; kafamızı zorlardı.. istatistik, olasılık...şimdiki haline bak birde ; şirketi satın alan zihniyetle aynı doğrultuda ilerliyor :( yemin ediyorum şu anda bu oyun yönetimi ve geliştiricilerinin bizim balya panayırında halka attıran panayırcılar kadar bile matematik bilgisi yok :( 001-11010 yazdım ben çok zekiyim verin parayı bana demekten başka yapabildikleri bişey yok :( 1 ler iyide 0 lar biraz zorlar bu işin sonunda :) gerçek dünyayla, bilimle barışık...hayal gücü çok zengin, ahlakı insan gurunu yükseltmeyi temel almış , akıl sahibi insanların tekrar dünyaya hakim olmasını dilemekten başka yapabileceğimiz birşey yok :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.