Montaj Özelliği duyurusundaki açıklama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .üYe. tarafından 26 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .üYe.

.üYe. User

Merhaba,

Kumanda Merkezi>Geliştirme Blogu'nda Montaj Özelliği duyurusundaki bu kısmı açıklar mısınız lütfen. "Kurtarma" sistemi denilen şey de nedir?Neyin üzerinde çalışılıyor? Aradan 2 yıldan fazla bir süre geçmiş omasına rağmen hala buna yönelik bir yenilik görmedik.

Son düzenlenen: 26 Ekim 2018
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Öncelikle iyi niyetle veya kötü niyetle her iki şekilde olsada link veya bağlantı eki paylaşmak kurallar gereğince yasaktır.

Ben söylediğiniz yere girdim ve baktım size şu şekilde tarif edeyim.

Montaj dediğimiz oyun üzerinde bulunan birleştir bölümüdür

Burası
    upload_2018-10-27_1-33-41.png

Burayla ilgili ilk çıkan yazıdır orası montaj birleştirme olarak çıktığı için bilmiyor olabilirsiniz.
    Bu konu hakkında bilginiz yoksa gerekli bilgiyi sağlayabilirim.

Keyifli Forumlar.

3. Açıkçası 2016 tarihli bir konunun bu kadar sonra böylesine inceleneceği aklıma gelmezdi :) Resmi bir açıklama olduğunu düşünmüyorum ama orada belirtilen ''Bir sonraki adım Teknoloji Fabrikasını kaldırıp Zeus ve Apis droitlerini ve tabiki teknoloji fabrikası malzemelerini (Savaş tamir robotu,Roket ince ayarı,zincirleme impuls,enerji transferi,kalkan yüklemesi) montajlama sistemi ile yapılmasını planlıyoruz'' açıklamasına bağlı kalınacaktır. Yakın bir zamanda güncelleme olursa konu bu olabilir. Ayrıca bahsedilen ''Envanterinizi karmaşık hale getiren gereksiz eşyalardan kurtulmanızı sağlayacak "kurtarma" sistemi arıyor olacağız.'' ifadesiyle de satılamayan donatılarla ilgili bir birleştirme gelebilir.Mesela bir sürü görsel diroit tasarımı mevcut ve bunların çokluğu hangarların kasmasına sebep oluyordu.Belki 10 görsel diroit i 1 istatistik diroitine çevirme benzeri bir şey olabilir :D Ama yakın zamanda bu tarz bir şey olacağını düşünmüyorum :)

Modum arkadaşımız birleştirme sistemini değil de benim mesajda cevaplamaya çalıştığım kısmı soruyor sanırım :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Ekim 2018
  4. .üYe.

.üYe. User

Link olarak yapıştırdığımı fark edince hemen kaldırdım linkleri. Montaj hakkında bilgim var. Sadece alıntı yaptığım kısım ile ilgili bilginiz varsa öğrenmek istedim.

İşte aradığım cevap bunun gibi bir açıklamaydı modum. Hani böyle bir yenilik üzerinde mi çalışılıyor. Uzun zaman oldu arkadaşımızın dediklerine yakın şeyler anladım ben de. Gereksiz eşyaların kullanılabileceği bir sistem mi gelecek?

5. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Başlığında yazdığı gibi - Gelecek Planları - olarak yazılmış ve ozaman yazılan yazı şuanki geleceği kapsıyor şuana kadar demekki öngörülüp oyuna getirilmemiş yoksa çoktan gelirdi veya biraz daha ileri zamanlarda bu tarz bir yenilik gelebilir.

Keyifli Forumlar.

6. .üYe.

.üYe. User

Anladım modum bir bilginiz vardır beklentisiyle sormuştum. Umarım bir an önce buna yönelik bir yenilik gelir. Konu kapanabilir.

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Maalesef bu konu hakkında henüz bir bilgi yok.

Rica ederim, konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.