Montaj parçaları / Aurus

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve joetly tarafından 31 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. joetly

joetly User

Merhaba

Dün oyun içerisinde chat üzerinden bir arkadaş cevap verdi ama aklıma takılan bir konu var.

Dün yaklaşık 50 - 100 adet interceptor ve yine yaklaşık 50 şer barracuda ve sabatour kestim hep bifenon çıktı hiç aurus çıkmadı. chat üzerinden sordum. kutu günü olmadığı için çıkmaz dedi bir arkadaş. aklıma takılan konu şu. ben 2 adet anahtar yapmak için uğraştığımdan ve kutu günü olmadığından kafam gitti. tamam kutu günü anlarım ama mesela transistor birleştirmek istiyorum ve aurus eksiğim var. yine aurus çıkarabilmek için obsidyen ve apocalips gününü mü beklemem gerek? scrap, plazmid ve kristallondan çıkan (ismini unuttum özür) parçalar için de öyle günler mi var? görevlerim vardı onlar için kestiğimden çıkmadı herhalde diye düşünmüştüm ama plazmid in kullanıldığı bir kutu yok benim bildiğim (varsa da affedin) özel günlerde çıkarmaya çalışayım bari en azından.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2. uninstable

uninstable User

Kutu günlerinde sadece aurus çıkar ekstradan diğerleri hep çıkar sadece çokça uber yaratık keseceksin o kadar.

joetly ve Perseus. bunu beğendi.
  3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Üyemize cevabı için teşekkür ederim.
    Aurus için özel kutu etkinliklerinin aktif olduğu günleri tercih etmelisiniz. Bu etkinlikleri takip etmek için Takvim'i kontrol etmeyi unutmayınız.
    Bahsettiğiniz diğer kaynaklar(Scrap, Mucosum, Prismatium, Plazmid) NPC'lerden standart olarak belli bir oranda düşmektedir. Özel bir gün beklemenize gerek yoktur.
    Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
  4. joetly

joetly User

anladığım sadece aurus için geçerli bir durum bu değil mi?

cevaplarınız için çok çok teşekkürler. konu kilitlenebilir. tekrar teşekkürler.

5. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Evet, Aurus özel kutular aktifken düşüyor ancak çıkma şansı oldukça yüksek oluyor. Bir gün içerisinde rahat bir şekilde fazla sayıda toplayabilirsiniz.
    İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

joetly bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.