Montaj Parçaları

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_NIGHTSTALKER_] tarafından 8 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhabalar, ben yeni gemiler için şimdi yağı tamamladım, kondansitör, transistor, işleyici felan kaldı bunları uri ile mi alayım yoksa sandık mı açayım hangisi ile daha çabuk olur? görünen o ki indirimle 1milyon 300 kadar uri lazım, uriyi kasıyorum ama sandıkla daha çabuksa sandık açayım. Fikirleriniz? :)

2. Kutu aç ama Mirotransistörler ile hibrit işleyici zor çıkıyor 50 tanede 1 çıkıyor ama şansına bağlı nano kondansatörü iyi kolay çıkıyor bence kutu aç :) ama urin şuan yetiyorsa uğraşma al gitsin uri ile :D

3. DraydiBoy

DraydiBoy User

Bireysel olarak olarak zeta açmanı öneririm oradan hem x4 ünü alırsın :) hemde x2 gününde yaparsan 50 anahtar alırsın :). Kesinlikle ama kesinlikle anahtar almandan yanayım.

4. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Anahtar almanızı tavsiye ederim.

İstenen uridiuma göre Ortalama 1000 adet kutu açsanız bence baya güzel şeyler çıkar.

İyi forumlar..