Montaj ve Hangar Sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve **€rzurumlu** tarafından 23 Nisan 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. son yapılan güncellemeden bu yana ne zaman birleştiri açsam 5 saniye içinde donuyor ve ana sayfayıda kitliyor.şidide hangarı açtığım zaman oyun ve ana sayfa kitlenmeye başladı belki hata bendedir diyerek bilgisayarıma format attırdım ama nafile sonuç aynı 2 farklı işletim sisteminde açtım oyunu (win7 ultimate ve win 10 pro)değişen hiç bir şey yok.ama maalesef oyunda yetkin ve yetkili olarak bildiğimiz arkadaşlar bu konuda ne doğru düzgün bir açıklama nede doğru düzgün bir çözüm yolu bulamamışlardır.bütün bu sorunların son yapılan güncellemeden sonra ortaya çıkması manıdardır.bilgisayarımın bu oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum kaldıki özelliklerini aşağıda belirttim.
    win 7
    320 gb hdd
    4 g ram
    2 gb ekran kart
    win 10
    120 gb ssd
    4 gb ram
    2 gb ekran kartı
    hadi ltf bana bir çözüm yolu ile gelinde bu seferde bende söylediklerimin hepsini geri alıp özür dileyeyim

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Her ne kadar bizlerin bilgisayarları ile alakalı olduğu söylense de pek alakası yok. Bende de istemci çıktığından beri istemcide yazılar gözükmüyor. Oyuna girince bir sorun yok ama arka sayfalarda yazıların çoğu yok. Hangar'da gereksiz ve kullanmayacağım fazlalıkları satayım diyorum 3-5 tane satabilirsem sonrasında istemci kilitleniyor. Oyun içinde birleştir penceresini açıp ne var ne yok filan diye incelemeye kalksam 1-2 şeye bakıyorum ve yine istemci kilitleniyor. Bir ara tam ekran yapayım dedim bırakın istemci donmasını bilgisayar komple kilitlendi ve yeniden başlatmak zorunda kaldım. Kısacası istemci dedikleri flash player gömülü oyun tarayıcısında sorun var. Ama gel gelelim bütün sıkıntılar bizim internet veya pc'lerden kaynaklanıyor. :) :D

3. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Oyun içerisinde etkinlikler olduğu süreçlerde; oyun sunucularının kaldırmadığını düşünüyorum. Sistemsel bir sorundan çok oyun ile alakalı bir durumdur. Sunucu sorunları raporlanmıştır.

İyi Forumlar Dilerim.

Sayfayı Paylaş