mor kutular

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by B•u•R•a•K•y•S, Aug 16, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vallaha o kadar beklettiler yok lf4 hercules diye diye 2 tane kutu aldım okadar cephane sıktım verdikleri şu

Hakimiyet Gemisi Kargosu toplanıyor. 100 PALLADIUM aldın. RB-214 türü lazer cephanesinden 1000 adet aldın.

Hakimiyet Gemisi Kargosu toplanıyor. Galaksi kapı jeneratörü için 20 kez ekstra enerji aldın. 5 günlük dosyası aldın.

cimrilikte sınır tanımıyolar valla baştan söyleseydiniz düzgün ödül olmayacagını bari

2. bana niye gözükmüyor bu mor kutular.herkese gözükmezmi saece kesene mi

3. Boş iş bunlar elite yazık:cool:

4. odulleri erkenden soylememelerinin nedenide bu. Onceden odul bu olacak deselerdi hiç rb-214 almazdım. gelmiş geçmiş en kotu etkinlik bu olsa gerek..

5. Hakimiyet Gemisi Kargosu toplanıyor.
    5 yeşil ganimet anahtarı aldın.
    5 günlük dosyası aldın.
    Galaksi kapı jeneratörü için 20 kez ekstra enerji aldın.
    PLT-2021 türü roketden 1000 adet aldın.

alın arkadaşlar buda 3.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar bu kadar olumsuz düşünmeyin lütfen her alacağınız kutuda illaki LF4 vb. elit malzeme çıkacak diye bir şey yok umuyorum ki 3 tanede çıkmaz ise 4 te çıkacaktır şans bilemiyoruz ama verilen ödüllerde yazdığınız kadarı ile aman aman işe yaramayacak ödüller değil belki verilen 5 ganimet anahtarı size LF4 bulduracaktır bilemezsiniz

Yapılan etkinliklerin amacı heyecan vermesidir ben verdiğinden ziyade oyundaki heyecandan bir parça nasiplenmek içn çabalarım sonuçta zaman ile bir çok şeyi elde edebiliriz.

Thread Status:
Not open for further replies.