Mor lazer uçları

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by [ЯΛJФЛ_ЯФЛÐФ]-TR, Mar 3, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aşağıda görselde bulunan mor lazer uçları prometheus lazer silahına bağlı oalrak mı gözükmekte yoksa yetenek ağacı ile alakalı mıdır ? Gemi askıda dururken çıkmaktadır, saldırı halinde normal gözükmektedir. Birkaç gemide gördüm. hepsine soramadım.

2. _01_

_01_ User

gemide full prometheus takılı ise 3d modunda 5 saniyede bir vurulan atış vurulmadıysa (stand by konumunda isen) bu renkler görünüyor ateş edersen gidiyor ateşi bırakırsan 5 saniye sonraki yüksek hasara denk gelindiğinde yine kimseye saldırı halinde değilsen yine bu hale gelir

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Görseldeki durum, geminize veya droitlerinize Prometheus lazeri taktığnız zaman ortaya çıkmaktadır.

İyi forumlar.

4. sevdim. kiltilenebilir. cevaplar için teşekkürler

5. mor görüntü için uğraşmaya değmez.tavsiyem hp lazere yönlenmeniz.geminiz dayanıklınanaır.

6. sadece geminin içi prometus olsa yeterlı efekt almak için

7. Bende 3 adet promethus var ama gemim yine lazer uçları gözükmektedir. Ayrıca 2 adet yapana kadar yine gözüküyolardı. Bunun full olmasıyla ilgisi yok yanlış biliyorsunuz

вuмιηєχнuмє likes this.
  8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, isteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.