Mordon ve Saimon'un rütbeye etkisi kalksın.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯ƒσяєνєя•αℓσηє¯¯ tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Ben 7 senedir bu oyundayım ve botların ne zaman çıktığını nasıl rütbe yaptıklarını iyi biliyorum. Mordon ve Saimonun rütbeye etkisi 0lansa veya herkes saimon mordon lordakia streuner kesmeye baştan başlasa rütbeyi hakedenlerin kazanacağını düşünüyorum. Rütbem şuan Kurmay Binbaşı ama ben en az albaylık hakettiğimi düşünüyorum.

2. matkap34

matkap34 User

eskiye yaratığa sadece x2 ye atılmadı hesaplar x3 ve x4 ede atıldı mordon ve saimon kesim sayisi dediğingibi düşse bende rütbe atliycağımı düşünüyorum lakin düşmez oyun bunu yapmaz

3. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Daha önceleri böyle bir uygulama yapıldı şöyle ki;Hile kullanan veya kullanmayan ayırt edilmeksizin her geminin Streuner ve lordakia Puanları sıfırlanmıştı,umarım bu paylaşımınız olumlu karşılanır ve hayata geçirilir....

İyi Forumlar.

4. Anket açmalısın, benden tam destek :) Bende Kurmay Binbaşıyım ve ben de albaylığı hak ettiğimi düşünüyorum çoğu albay gemiden daha güçlüyüm :)

5. Doğru bi uygulama ama yatratığı sadece x2 de kesmediler ki bide bu açıdan bakılsın. Çoğu general generalliği haketmiyor kestikleri saimon mordonlarla general olanlar var.

6. Merhaba ,

Aslında en güzeli bütün npc'ler etkilemeyecek şekilde düzenleme yapılması gerekiyor. Çünkü bu tür konular sürekli olacak. İlk malum nedenlerden dolayı Strauner ve Lodakia hesaplamadan çıkartıldı. Şimdi Saimon ve Mordon çıkartılsın diye konu açılmış ilerde Devolarium ve Sibelon çıkartılsın diye açılır. Bu şekilde sürekli gideceğine tek seferde tüm npc'leri çıkartmaları kökten çözüm olacaktır.

İyi forumlar.

7. arkadaş dogru söylüyor nordon ve siamonlarında puanları alınması lazım rütbeden bot zamanı sadece lordakia falan kesilmedi nordon ve siamonda vardı en güzeli bu iki yaratıgında rutbe puanı geri alınsın hak yerini bulsun

8. Merhaba ,

Ben hala bir önce ki mesajımın arkasındayım. Bütün NPC'ler rütbe hesaplamasından çıkartılsın.

Madem Strauner , Lordakia , Saimon ve Mordon kestirdiler diyorsunuz o zaman Devolarium , Sibelon hatta üst haritalarda bırakanların Kristallin , Kristallon ve Sibelonit filan da imha ettirenler olmuştu.

Dediğim gibi böyle uğraşmak yerine bütün NPC'lerin rütbe puanına etkisi kaldırılsın.

İyi forumlar.

WhiteGhost™ bunu beğendi.
  9. Haklısınız modum aslında tamamamı kaldırılsın.

Adalet ve eşitlik bu şekilde sağlanmış olur.

RP puanları biraz kendine gelmiş olur.

10. Veya şöyle bir sistem getirilebilir. Herkesin noc puanı 0 lansın artık bot olmadığı için herkes elle kesecektir ve adalet sağlanacaktır.

11. O zaman baskın yapmayıp yaratıkta, kapıda kasılan adamın günahı ne onun emeği çöpe gider bu sefer? Mordon ve Saimon rütbeleri Sİ-LİN-ME-Lİ !

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.