Mouse Recorder

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 29 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

modum bir arkadaş Mouse Recorder diye bir program yazmış sizde kullananlar bann alır yazmışsınız bu program ne işe yarıyorki mause dediğine göre bu yeniden bağlan yazısının çıkmasınımı önlüyor orayı anlamadım kullamak için sormadım ha modum sadece neye yaradığını öğrenmek için soruyorum

2. iyi bir işe yarasaydı kullanmayın demezlerdi sanırım :D yasak yada ban alır demişlerse iyi birşey değildir. :)

3. mausla yapılan tıklamaları kaydedip sonrası için otomatik tıklanma yapabilen bir program. ve yasak olmasının sebebini hala da anlamış değilim

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

gene anlamadım ama boşveri gitsin :)

5. Prophecy

Prophecy User

Yav otomatik mouseu tıklatan bir program
    Pala da afk kalmazsınız işte bu yüzden yasak

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mause recorder pixel botuna girmektedir ve sürekli aynı noktalarda tıklama olduğu için sistem otomatik olarak algılar yasaktır kullanırsanız ve ban aldığınızda ben neden ban aldım demeyiniz süresiz kapatma cezaları uygulanmaktadır bilginiz olsun.

Bu tür programları kullananlar sizlerin emeklerini çalan insanlar olduğunu unutmayın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.