Mozilla Firefox ve İstemci 3D Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ateistkeci tarafından 30 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ateistkeci

ateistkeci User

İstemcinin ilk çıktığı zamandan beri istemciden oyunu açarken oyun 2D olarak açılıyor 3D yapmaya çalışınca ise hata veriyor,

Geçen gün kontrol ettim bilgisayarımda yüklü olan bütün tarayıcılarda (Firefox hariç onda da böyle bir hata veriyor ve sadece 2D olarak açılıyor) oyun 3D olarak açıldı, Firefox'da Flash Playerimi kontrol ettim güncel mi diye güncel değil olarak gözüküyordu oradan güncelledim aynı şekilde Opera'dan da güncellemesini yapmıştım yani şu an Flash Player hem NPAPI hem PPAPI olarak en güncel hallerinde,

Ayrıca ekran kartı sürücüsünü de kontrol ettim az önce o da şu an güncel halinde gözüküyor,

Firefox'da donanım hızlandırıcı kapalıdır diye düşündüm ancak donanım hızlandırıcısı açık olarak gözüküyordu yani şimdi sorun tam olarak nereden kaynaklı ben bulamadım :p

2. Mozillayı tamamen silip kurmayı denedinizmi bende bir ara olmuştu öyle çözdüm.

3. ateistkeci

ateistkeci User

Moziila'yı sildim ve tekrar yükledim ancak hala 3D olmuyor :( istemcide de silip geri yüklemeyi denedim ancak onda da bir değişiklik yok hala :( Mozilla önemli değil o olmasada olur şu an asıl önceliğim istemcide 3D olarak oynayabilmek

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Aynı sorun bende de vardır :) format attım çözüldü :) %100 eksik bir dosyadan kaynaklıydı, o eksik dosyayı bulmak mı yarım saate tertemiz bir pc nin olması mı bu kesinlikle sana kalmış :) Ayrıca Belirtmek isterim ki bu sorun kesinlikle bireyseldir.

İyi Forumlar.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Format atıp sonrasında tekrar her şeyi geri yüklemek zor olacak :( ama edeceğim artık ne yapalım teşekkür ederim konu kilitlenebilir :p

6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.