MSI R7 370 GAMİNG 2 GB 256 BİT

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR2KURALSIZ tarafından 24 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar aranızda bu ekran kartını kullanan varmı varsa oyunda kac FPS aldıgını yazabilirmi acil Cumartesi günü almaya gidecegimde ??

2. Merhaba ,

Konuyu uygun bölüme açmaya dikkat ediniz. Konu taşınmıştır.

İyi forumlar.

3. ÖMER.E

ÖMER.E User

:D hocam sormaya pek gerek yok kullanmıyorum ama bunla gönül rahatlığıyla oynarsın

4. Teşekürler Bide Kullanan birini bulsaydık şuralarda daha güzel olacaktı :D

5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

fps yani kare yakalama hizi monitorunuz ile de alakali.yani 60 mhz monitor daha fazla fps ile sorun yasar.ekran karti iyi bence ama islemci ram vs hepsi bir butun ,normal degerlerinde tutmak kasmadan rahat oynamanizi sagliyacaktir diye dusunuyorum.siz deneyin bizede bilgi olarak yazarsaniz almak isteyenlere faydasi olur:)

6. Bilgisatar su sekil olacak
    anakar:MSİ B150M GAMİNG BAZOOKA
    islemci :İNTEL CORE İ3 6100 3.3 3.7 Ghz skylake 1151
    ekran karti:MSİ R7 370 GAMİNG 2 GB 256 BİT
    ram:KİNGSTON HYPERX FURY BLACK 8 GB 2133 MHZ
    monitor:AOC 1920×1080 5MS TEPKİME
    DİSK : KİNGSTON HYPERX 120 GB 500 Mb/s OKUMA 500 Mb/syazma hizi SSD

Son düzenlenen: 25 Şubat 2016
  7. Anakart olarak B150 chipseti fiyat olarak her ne kadar uygun olsa da normal kullanıcılar ve oyuncular için tavsiye edilmez.

Monitörün tepki süresinin (ms) önemli olduğunu hatırlatalım.Pek fark olmadığı zannedilse de almışken iyisini almak lazım.

Ekran kartı ile darkorbitte alacağın performansın , kartta herhangi bir sıkıntı olmaması şartıyla seni memnun edeceğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Son olarak OCZ Triton 100 serisi SSD'yi incelemeni öneririm.Hem fiyatı uygun hem de daha performanslı.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. Bütcem kısıtlı oldugu için mecburen bu parcaları tercih etmek zorunda kaldım SSD yi zaten aylar öncesinden almıştım zaten o kadarda kötü bir SSD degil fakat HYPERX i de kücümsememek lazım ama OCZ nin farkıda yok degil bütcem keşke biraz daha yüksek olsaydı Z170 Chipset bir anakart alabilseydim onun yanındada İşlemci olarak İntel core İ5 6600 yanında cok güzel giderdi diyecegim şuki bütce kısıtlı anca bu kadar cıkıyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.