msj değiştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hayırdır.pasa tarafından 5 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrhaba benim tellefonuma darkorbiten uyarı msjı geliyor msj geliyor telefon numaramı başkası kulanıyor başka telefon numarasına nasıl geçire bilirim

2. Merhaba,

Sorununuzu tam olarak anlayamadım. Darkorbitten sms mi geliyor? Daha anlaşılır bir şekilde yazabilir misiniz lütfen.

İyi Forumlar.

3. sms geliyor uyarı felan onu başka numaraya taşıya bilirmiyiz sms başka numaraya gele bilirmi

4. Merhaba ,

Tam olarak nereden , ne ile ilgili ve ne şekilde geliyor ? Bigpoint portalına kayıtlı mısınız ?

İyi forumlar.

5. böyle geliyo chat bilmem ne kick aldınıız fln uyarı sms geliyor

6. benim bildiğim kadarıyla öyle bi uygulama yok, birisi sana darkorbitten mesaj yolluyor gibi yapıp bir gün şifreni isteyebilir, dikkat et hesabını çalmak için bir tuzak olabilir, tabi bu benim görüşüm

ÖKKEŞİMM bunu beğendi.
  7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Darkorbitin böyle bir uygulaması yok diye biliyorum.Hesap ile ilgili bilgilerinizi kimseyle paylaşmayınız.

Daha ayrıntılı bilgi için Support ile iletişime geçebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.