MSN DEĞİŞİKLİGİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdasdasd1515 tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar benim oyun hesabıma kaydolurken arkadasin epostasi uzerine kaydolmustuk ... fakat gemim bayagi bir ilerleyince kendi uatume almak istedim fakat .. sifresini unuttugunu soledi =( e postada kayitli olan tel no istedim onuda bilmiyom dedi ... ne yapmam lazim

2. Merhaba ,

Bu durumda arkadaşınızla tekrar görüşmeniz doğru söyleyip söylemediğinden emin olmanız gerekiyor. Diğer bir alternatif ise hesabın asıl sahibi olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor.

İyi forumlar.

3. kardeş yapcak bişi yok kanıtlaman lazım çarın senin oldugunu credi kart ustunden vip fln al susole çarı verirler

4. Çar benim zaten kendi telefonumdan 3 aydir yaklasik 200- 300 tl lik alisveriş yapmişimdir ve suan hala vip var ... acaba tel numarasindan alma imkanim varmi . Zaten benim hesabim olmasa neden para yatirayim

5. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Öncelikle forum kuralları gereğince üst üste yazmamanızı rica ediyorum. Kredi kartı bilgileri ile ispat sağlanabiliyor diye hatırlıyorum.Diğer yolları zamanında bende çok denedim pek bir sonuç alamadım.Ancak Buradan support ile iletişime geçin.Kanıtlamanız içi gerekli olan bilgileri size söyleceklerdir.Yani ne gerekli ne değil gibi konuları açıklayacaklardır.

Keyifli formlar.

6. Bilgilendirme icin saolun ama orda e posta istiyo ... gelen cevaplarda o sifresini bilmedigim e postaya geliyo ... oraya baska e posta yazsam sorun olurmu ... bide id istiyo Id vermem hesabim icin bir tejlike yaratirmi

Bu konuya daha cevap gelmicek heralde kitleyebilirsiniz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2015
  7. Şidmi ilk önce hesap madem arkadaşının adına eğer telefon numarası kayıtlı ise bazı rakamları görünür örneğin 05****8678 şeklinde yani her mail sağlayıcısında bu sekilde olmayabilir ama son rakamlar mutlaka gösteriliyor burada arkadasınının sana dorğuyu söyleyip söylememesi de var tabi insan telefon numarasını unutacak değil ek olarak

Eğer Kredi kartı ve havale ile alışveriş yaptıysan...

Bankadan alınmış dekont

PayToGo veya Paypal ile alışveriş yaptıysan

a-) PayTo Go ya ait işlem kayıtları ( GSM şirketinden talepte bulunabilirsin yada işlem geçmişi - harcama geçmişi gibi operatör adına göre değişen sayfalarda ) kendin aldıgın tarihlere bakarak hepsini supporta mesaj atabilirsin tabi bunlara biraz da supportun inanması lazım bu da ayrı bir konu ama yardımcı olacaklarına eminim...

8. Cocugun hotmailinde kayitli olan eski numaralariymis numarayi deistirmisler.. onun icin onunla bir sey yapamiyorum ...
    Kredi kardi falan hic kullanmadim ama ins tel yaptigim odemelerle geri alabilirim ... supporta mesaj attim ins olumlu bir cevap gelicek

9. Ödeme bilgisi sunmazsan yani bir kanıt vs sanmam işin zor

10. Off bosuna kasmis olmam ins .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.