MSN

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -keyfekeder- tarafından 20 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sa , Benim sorunum şu arkadaşlar gemimin kullanıcı adını şifresini biliyorum fakat msn adresinin şifresini unuttum yani msn ye herhangi bir girişte bulunamıyorum bu msn yi ne şekilde değiştirme imkanım olabilir ? , Teşekkürler..

2. Sana resimli anlatım ile göstereceğim umarım yardımı olur.

NOT : görselde verilen örnekmsnadresi adlı email bir örnektir ! Gerçek email sanmayınız uyarımızı şimdiden yapalım :D

Ve devam dediğin zaman yeni yazdığın MSN adresine bir email gelecek.

İşlem tamamlanmıştır :)

Ama mutlaka yazdığın MSN adresinin kurulu olması gerekiyor aksine boşa email gitmiş olur.

Yardımcı olduysam ne mutlu :)

3. Kardeşim ilgilendiğin için çokk teşekkür ederim fakat yeni msn yi yazdığım zaman direkt olarak yeni msn ye gitmiyor hesaba kayıtlı olan msn ye gidiyor benimde sorunum o hesaba kayıtlı olan msn nin şifresini unuttum ve tekrar alamıyorum şifremi

4. Msn hesabınıza girdip onay mesajınızı onaylamadıktan sonra değiştiremezsiniz maalesef.

5. Maalesef giremiyorum :( neyse çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için kolay gelsin..

6. Parolanızı sıfırlayın.

Mod arkadaşlar gelsin yardımcı olurlar umarım.

7. Denedim ama ulaşamadım malesef eski bir msn'mdi :( inşallah yardımcı olurlar

8. Merhaba ;

Mail adresinizi bilip parolanızı bilmiyor iseniz gizli soru ve cevapları kullanarak parolanızı değiştirebilirsiniz. Aksi halde bizimde elimizden gelen herhangi bir şey bulunmamaktadır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.