MÜCADELE MÜZİĞİNİ KENDİMİZ AYARLAYA BİLELİM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HOKKABAZ tarafından 26 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ayarlaya bilelimmi ?

1. evet

68,4%
  2. hayır (sebebi ile yazarsanız memnun olurum)

31,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HOKKABAZ

HOKKABAZ User

Mücadele müziği bence güzel değil herkesin zevk farklı herkes kendi müziğini ayarlayıp savaş anında dinleyebilir .Normal zamanda zaten kendiniz müzik açabilirsiniz ama savaş anında ayarladığınız müzik otomatik çalarsa daha iyi olacağını düşünüyorum

{-€FSANE_AT€Ş-} bunu beğendi.
  2. Kasmalara neden olur ayrıcamüziği kapatıp kendimiz müzik açabiliriz...

3. mücadele anında biz müzik açamayacığım için +1 :)

HOKKABAZ bunu beğendi.
  4. HOKKABAZ

HOKKABAZ User

savaş esnasında açmaya uğraşmamak için .

5. -1 Verdim.Nedeni ise hem kasmaya neden olacaktır.Ayrıca mücadele anında aniden bir müzik çıkması veya bi klan mücadelesi ise yaklaşık 30dk-1h sürüyor.Yani mantıken 1 saat sürecek bi mücadele müziği ayarlayacak değiliz.Onun yerine kendim açarım otomatik çalar ya da klavye yardımıyla ileri geri yapabilirim..

6. Kardeş yan sayfa açıp youtube dan müzik açamıyormusun yada windows media playerden oyuna yük olmaktan başka bir şey olmaz -1

7. HOKKABAZ

HOKKABAZ User

mücadele esnasında uğraşmaman için.

8. Kardeş youtube mp3 diye bir şey var oradan istediğin müziği indirebilirsin ondan sonra windows media player de favori listeni oluşturabilirsin bunu da mı ben söyleyeyim [​IMG]

Prophecy bunu beğendi.
  9. Prophecy

Prophecy User

Bu konu zaten vardı

asterix_v2.0 bunu beğendi.
  10. olumsuz oyun zaten o kadar kasıo 2 satir zor giriyor girnce 30dk bekliom kasma azalsın

11. tabutçu99

tabutçu99 User

ozaman grafikler düşer daha beter olur

12. ya adamın hopörlerü yoksa :D:D:D

13. kulaklık takar :D

14. Alone

Alone User

olabilir.

15. HOKKABAZ

HOKKABAZ User

güncel

Konu Durumu: