mühendis argesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EFSANE-KRAL tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar , mühendis argesi konusunda yorumlarınıza ihtiyacım var . sadece savaş-kapı yapan biri olarak mühendis argesini fullemek gereklimidir sizce . şuan 4 arge için 1.4m gibi bir uri istemekte , o uriye değermi ?

geminin arge durumu - klasik saldırı(mayın hariç) + şeref argeleri + yaratık hasar argesi , toplam 46 var - yani 50 olucak arge lakin emin olamadım o aradaki fark için 1.4m uriye değermi diye . yorumlar için şimdiden teşekkürler

2. Rutzel

Rutzel User

herşeyin full değilse değmez bence :)

3. herşeyi ful olsa bile deymez roket ve yanıltma ful değilse fulle bence

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Mühendis argesi kapılarda çok fazla bir fayda sağlamayacaktır.Ama savaşlarda çok önemli bir argedir.Portaldan atlayıp tekrar geri atladığınızda darbenizi fulleyebiliyor.Yada savaşlarda çok sık kullanılan ema kamu tabiri ile bir kaç sn sonra rakibinizin darbesinin 2 katı 3 katı olabiliyorsunuz.Bunlar savaşlar için çok önemli farklardır.

Keyifli forumlar.

5. bende savaş için düşünmüştüm zaten ağırlık olarak , kapılarda sıkıntı olmuyor . inşallah değmiştir , yorumlar için teşekkürler . güncel durumun resmini attım

konuyu kapatabilirsiniz modum .

6. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konu oyuncunun isteği üzerine kitlenmiştir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.