Müthiş donmalar kapı kaybetmeler falan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve pilot1661 tarafından 1 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. pilot1661

pilot1661 User

bugun 9 senelik darkorbit hayatımda ilkkez kapı kaybettim yapacağınız oyunun ben ve sadece yeniden bağlan tuşuna basıyorum ve önüme kristallonlar tarafından patladığım falan yazıyor çok iyi tbr

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Lütfen sakin olunuz ve üslubunuza dikkat ediniz, hangı serverde oynuyorsunuz, oyundaki lagdan veya donmadan ötürü kapınız patladıysa supporta mail atın incelenir gerçekten böyle bir durum söz konusu ise kapınız geri iade edilir.

İyi Forumlar.

3. pilot1661

pilot1661 User

isk2 de oynuyorum isk1 ve ge3 ile birleşti , evet supportumuz 2.5 3 yıl sonra falan cevap verir :D buraya bakamıyormu hiçbir admin

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar.

Yabancı serverlere Türk adminler bakmaz ancakk orayla ilgili bir sorun oldugu zaman başka hesapla server bilginiz id ile birlikte tr supportuna yazabilirsiniz her sunucunun kendi adminleri var , isk serveri ve ge3 serveri adminleri farklıdır anlıyacağınız.

İyi Forumlar.

5. kimsesiz03

kimsesiz03 User

Bu oyun son haftalarda artık sabrımızın sınırını fazlasıyla zorluyor. Birleşmeden sonra 2 günde bir oyun oynanmıyor resmen hiçbirşeye tıklanmıyor bağlantı desen 2dakika da bir kesiliyor ve sadece darkorbitte var bu lag

6. ben tr4-tr6 serverinde oynuyorum , önceki hafta pazar günü de donmalar ve bağlantı kopmaları olmuştu . az önce zeta kapısında pisi pisine patladım , global chat'e girip diğer oyunculara sordum onlarda da donmalar yaşanıyor . umarım yarın bu durum düzelir çünkü düzelmezse 2 hafta üst üste kapı yapamamıs olacağız . benim merak ettiğim şey : neden bu kadar sık genel donma sorunları yasanıyor ? altyapı mı yetersiz ? bunun cevabını bilen bir modum varsa ve açıklarsa çok sevinirim , sizde bu donmalardan mağdursunuz sizde bu sorunların sebebini merak etmişsinizdir :)

7. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Server birleşmesinden dolayısıyla bu tip sorunlarla karşılaşılıyor support ekibimiz bu hataların düzeltilmesi için üstün çaba harcıyorlar lütfen biraz sabırlı olalım. Bunların hepsi düzelecek.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.