Müzayede salonu aylık açık artırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Zafux tarafından 9 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu?

1. Evet

27,8%
  2. Hayır

72,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Zafux

Zafux User

Müzayede salonunda aylık açık artırma yapılsın aylık açık artırmada örneğin şunlar bulunsun
    lf4
    pet
    günlük dosyası(300 birim)
    apis droidi parçası(2 adet)
    zeus droidi parçası(1 adet)
    bütün droit düzenleri
    pet modülleri

2. Merhaba ,

Bu dedikleriniz için tahminen 3-4 yıl geçmesi lazım sanırım. Çünkü şu an ticarette olanlar uzun zamandır ticarette yoktu. :)

İyi forumlar.

ohocuk bunu beğendi.
  3. he oldu bütün droit düzenleri biz verelim okadar uri kesinlikle OLMAMALI ! ! !

4. KARANLIK

KARANLIK User

Ben olumlu bakmıyorum daha yeni ticaret güncellendi birde bunlar abartılı olur.

5. -1 pardon -99999

SnowLeopard bunu beğendi.
  6. -99 olmaz olamaz

7. naptın ooo 600 günlük dosyası,droit uçuş düzenleri ve lf4 çok olmuş!

8. Zafux

Zafux User

aylık ya ayda 1 kişiye çok mu?

9. yani bize göre çok değil de ...

10. VΛLVE™

VΛLVE™ User

bide havoc herkül satılsın başka kessinlikle olmaz

11. Tom_Cat

Tom_Cat User

Ayda 2 t credi basanlar var müzayedede.bazı ekipmanların alınması nerdeyse imkansız.uridyumla almak daha kolay.

12. Rehber

Rehber Guest

1 ay boyunca ihale beklemek çok zor.Ayrıca yılda 12 kişi faydalanacak.Pek olumlu gelmedi bana.

13. 2T az gelir ya :D 10T basanlar olur :D Hele hele TR2 yi düşünemiyorum :)

14. Oldu yanında herkese lf5 hediye versinler...

Olumsuz. -1-0-1-0-0-1-0-1-1

15. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Olmayan bir şey nasıl verilecek.

İyi forumlar.

16. Sanırım ince mesajı anlamamışsınız... Mesajı iyi okumamış anlam çıkarmaya çalışmamışsınız bu sorduğunuzdan belli oluyor.

Mesaj şu: fikir çok ütopik :) O yüzden dedim.

Konuyla dalga geçiyordum. Biz lf4 diğer ekipmanları zor yoldan fulleyelim bu 10-5 yaş grubu hep beleşçilik istesin e o zaman ne anlamı kaldı diyorum.

O zaman herkese lf5 verilsin cümlesi bunları kapsıyor.

oyunun ne anlamı kaldı diyorum hak yemeler hat saffada diyorum böyle ticarete lf4 koyulacaksa biz neden oynuyoruz ki bu oyunu adamlar kolay yoldan elde edecek yine bizim emeğimiz ve hakımız yeninecek.

Lf4 zeus çıkarmak için 1.000 lerce kutu açan var diyorum.

Ve tekrar söylüyorum :

O zaman herkese lf5 verilsin lafım konuyla dalga geçmek amaçlıdır. Tabii ki olmayan şey verilemez yani bu laf sütünü iç büyü gibi bir anlam taşıyor.

Size en derinine kadar mesajı anlatım umarım anlamışsınızdır anlamak veya anlamamak size kalmış...

Son düzenlenen: 6 Aralık 2014
  17. CİLΛ

CİLΛ User

1 ay beklemek çok değil mi ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.