müzayede

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve mussa211 tarafından 25 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mussa211

mussa211 User

dün müzayede den aldığım malzemeler hangarıma gelmedi yardım edermisiniz

2. WolfWar

WolfWar User

Koyunu yanlış yere açmışsın. Supporta başvur onlar yardımcı olurlar.

3. mussa211

mussa211 User

teşekkürler

WolfWar bunu beğendi.
  4. WolfWar

WolfWar User

Rica ederim :)

5. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Supporta mail atarak incelenmesini talep edebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  6. facedark1

facedark1 User

ben gemi aldım. vengeance ama o petek gibi olan gemi seçme slotunda çıkmadı. para da gitti :D ne yapmalıyım

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Support ile iletişim haline geçmelisiniz forum üzerinden birşey yapamayız.

Keyifli forumlar

8. Gemi aldığına emin misin? Belki tasarım almış olabilirsin. Ana sayfana gelen mailde ne yazıyor?

9. facedark1

facedark1 User

son saniye tekrar artırdım geçildi yazıyor. tekliflerime giriyorum 460k kredi en yükseği benim teklifim 460k kredi :D yani en yükseği benim ama bugda kaldı sanırım. supporta mesaj attım ama daha dönmediler. gerçi bi önceki müzayedede oldu ss aldım nerden paylaşabiliyorum :D bulamadım

10. Foruma resim eklemek için;

11. facedark1

facedark1 User

hah oldu buyrun. gelen mailde teklifim geçildi olarak gözüküyor.

tamam tamam ben öyle yapınca diğer müzayedeye atmış bu müzayedede aldım saolun :) ama müzayede saati 12.30 yazıyor. her neyse geldi yani halloldu saolun :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2016
  12. Zaten resimde görülen yer şuanda verdiğin teklif sayfası.

13. facedark1

facedark1 User

tamam ama ben onu 12.30 müzayedesine verdim :D sonra 13.30 müzayedesinde kazandım :D yani teklifim 13.30 müzayedesine kaydı

14. Son saniyede bastıysan ve müzayede sayfası uzun süre açık kaldıysa oradaki geri sayım aslında gerçek değil yani sen 30 sn görüyorsan müzayede bitmiş olabilir bu yüzden dikkatli olmak gerek son saniyelerde sayfayı yenilemeni tavsiye ederim.

15. facedark1

facedark1 User

yani bu sonraki teklif kısmı

teşekkürler :)

16. Resimde gösterdiğin "Tekliflerim" bölümü şuanda aktif olan teklifini gösterir yani vegaya teklif vermişsin müzayede süresinin dolması bekliyor. Önceki müzayedelerin kayıtlarına bakmak için "Geçmiş" yazan bölüme geçmen lazım yeni biten müzayede kayıtının eklenmesi biraz zaman alabilir.

17. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Sorun çözüldüğüne göre kilitliyorum.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.