Multi Hesaplar ve Yetkisiz Script Kullanımı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Selvi tarafından 14 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selvi

Selvi User

Merhaba,
    Hepimizin bildiği gibi Bigpoint G.İ.Ş. in 1.2.7 inci maddesi ve 1.2.9 uncu maddesi gereği multi hesap ve yetkisiz script kullanımı yasak.Ancak ben nekadar yakalarsam yakalıyayım support beni başından atmak için "anlattığınız sıkıntılar oyun kurucularına iletilmişdir. Sizlere bundan dolayi verdiğimiz rahatsızlık için özür dileriz." cevabı veriyor. Bu ihbarda bulunduğum kişilerin admine küfür ve tehtit, aileye küfür ettiği fotoğraflarınıda gönderdim ama sonuç alamadım bu kişiler Customer Care Team in yeğenimi acaba. Seyir defteri ve bazı chat konuşmalarını yasak olduğu için paylaşmıyorum. Beni bu konu hakkında aydınlatırmısınız.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Kimse kimsenin tanıdığı ve yiğeni değildir iletiminizi yaptıysanız inceleme yapılır ve gereken yapılır kimseyi zan altında bırakmayınız bahsettiğiniz kişilerin her ne kadar kanıt olarak sunduysanız da pilot profillerinide ekleyerek iletim yaparsanız daha kolay işlem yapılabilir siz yine de sonuç alınmadığını düşünüyorsanız biraz zaman geçtikten sonra yeniden support ile iletişime geçebilirsiniz üst üste atılan mesajlarda çok fazla bir yardım alamazsınız biraz bekleyip yeniden şikayetinizi bildiriniz.

Selvi bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.