mustafa topaloğlu ödülle ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Win[RAR] tarafından 8 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Win[RAR]

Win[RAR] User

madem öyle herkeze kod verseydiler bu ne saçmalık ya böyle oynamadığım svde ben 50 tane anahtarı nabacam ya ? böyle bi saçmalık olmaz ben o hediyeyi alabilmek için kendi svme 3 ay girmeyecekmiyim ? bu oyuna yönelik teşvik değil daha çok oyundan soğutma

2. FM ler bizimle dalga geciyor.Sabah id leri yazdirdilar.Teknik ekip altindan kalkamayinca durumda bir yanliklik yoktur diye aciklama yaptilar.Bir darkorbit sacmaligi daha.

Iyi Forumlar..

3. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

İlgili açıklama aşağıdaki gibi belirtilmiştir. Bu kampanyanın asıl amacı, oyundan kopmuş oyuncuları geri döndürmek ve yeni kullanıcılar kazandırmaktır.

Açıklama için tıklayınız.

Keyifli Forumlar

Selam,

Kelimelerinize ve uslubunuza dikkat ediniz. Bunun için size 1günlük ceza uygulamak zorundayım. Ayrıca bu kampanyaların bizlerle(Forum Moderatör) hiçbir alakasıda yoktur. Yönetim ekibi tarafından kararlaştırılır.

Kampanyanın asıl amacı yetkili kişilerce öğrenilmiş ve sizlere açıklama yapılmıştır. Bu kampanyanın asıl amacı, oyundan kopmuş oyuncuları geri döndürmek ve yeni kullanıcılar kazandırmaktır. Kısacası ödül giden hesaplar, kullanılan aktif hesaplar değildir.

Konu tartışmaya açık olmadığından kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Kasım 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.