Muzayede teklifinin iptali hakkinda.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve winexam tarafından 9 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. winexam

winexam User

Teklif mailinin gec gelmesi veya ekranin guncellenme sorunu yuzunden teklifde aldigim malzemeye tekrar teklif vermis oluyorum.
    Müzayedede yanlislikla verdigim teklifi iptal edebilirmiyim. Ayni teklifi iki defa ustuste veriyorum bazen.

Yani teklif bittigi halde mail gec geliyor veya sayfa guncellenmiyor eskiyi gosteriyor. bende kazanamadim diye yeniden teklif veriyorum. Halbuki teklif bende kalmis ben de ikinciye vermis oluyorum. boylece iki defa ayni malzemeyei almis oluyorum.

Cevabınız icin simdiden tesekkur ederim.

2. Oyun kısmında Cradits bölümünü kontrol et devamlı. Baktın ki cradits de bir artma var ticareti kontrol et. Ben genelde böyle yapıyorum :D

winexam bunu beğendi.
  3. winexam

winexam User

Güzel fikir tesekkur ederim

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Hesabınızdaki credits miktarını kontrol ederek yapabilirsiniz mail geç gelme sorununu incelenmesi için kontrol edeceğim eğer soruna rastlarsam raporuma ekleyeceğim

iyi forumlar

winexam bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.