Nano etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Unforgiven• tarafından 30 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar şuanda lava pusat açma imkanım var lava specturum felan, goliath centaur açtım oda var. Ancak pusat gemimi veya specturum gemim yok ilerde pusat almayı düşünüyorum sormak istediğim sizce lava pusat açıyımmı ilerde alırsam kullanırım diye veyahut bu gemiler dışında 7 aağustosa kadar başka gemi felan eklenecekmi etkinliğe eklenmicekse lava pusatı açıyım diyorum sizcede açıyımmı ilerde pusat alınca kullanırım

2.sorumda nano etkinliği bitince bu nano çantası yok diğer ekipmanlar kaybolacak mı boşa gitmesin diye biran önce pusat lava yı açıyımmı

2. klonaskeri

klonaskeri User

1- pusatı ilerde alıcaksan al ama bir etkisi yok sadece görünüş, 2-daha onlar bir süre daha dururlar. Çünkü şirket tasarımlarının üzerinde herhangi bir süre sınırlaması bulunmamaktadır.

İYİ OYUNLAR VE İYİ FORUMLAR

3. Tartarus ve mimesis gelecek biraz bekle tartarusun pek bi güzelliği yok ama mimesis güzel olabilir biraz bekle derim.

4. Optimus312

Optimus312 User

tartarus görünümü iyi olmayabilir ama test serveri ozellikleri ile gelirse pusatla cerrahinda sonu geldi

5. tamamen görünüş olduğundan sana kalmış ben senin yerinde olsam açardım
    diğer soruna gelince etkinlik bitse dahi ürünlerin envarterinde kalır farklı bir etkinlikte yine kullanma imkanın olur boş yere durmaz yani. :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.