Nano Gemi Gövdesi sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba , Benim 1.Hangarımda Leonov , 2.Hangarımda ise Goliath var.Şimdi ben GG kapısına gireceğim riske atmak istemiyorum sorum şu.

2.Hangarımdaki golinin sarı canı yani nano dp full , 1.Hangarada goli alırsam o sarı can gidermi ikisindede goli olabilirmi?Tekrar can fulleyemem tam 5000 palla harcadım bunun için tekrar yapamam.

Sarı can gider mi ?

Şimdiden teşekkür ediyorum , lütfen kesin cevap verin , İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 May 2014
  2. Merhaba ,

Kaç hangar'ınız varsa hangisinde nano gövde puanı varsa o gemide olur. Ayrıca bir hesapta aynı gemiyi aktif edemezsiniz. Yani 1. hangar'da Goliath ve 2. hangar'da Goliath aktif olamaz.

İyi forumlar.

3. sayın modum ben yaptım oldu :) aynı tasarımları kullanamıyosunuz sadece aynı gemileri kullanabiliyorsunuz diye biliyorum :)

4. Aynı gemiler kullanılıyorsa benim için iyi olacak.
    Ama ben yinede Vengeance alacağım , hepinize teşekkür ediyorum.
    Bunuda bu konuda öğrendim konu kilitlenebilir modum,
    Saolun...

5. Merhaba ,

Böyle bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum. Birden fazla hangar'a 2-3 tane Goliath yerleştirilemiyor.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.