Napayım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 19 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

25 lf3 15 bo2 11 hız (svde 350k) A-elite 8 iris 11 argeyim 8 olmak üzere olan petim var sadece 1. seviye toplayıcı modülüm var 180k uri var sizce ne yapayım 180kya dosya indirimi + avantaj paketiyle 21 arge olabiliyorum.Oyuna uzun süre giremiyorum okulum ve stajım var vaktim yok yani o sebepten ne önerirsiniz?

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Urileriniz ile arge almak yerine; klasik önerimiz olan indirim günlerinde zeta kapısını yaparak ,ordan gelen günlük dosyaları ile argelerinizi, ganimet sandıkları ile kalan birçok ekipmanınızı tamamlayabilirsiniz.

Petiniz 8 level olduktan sonra pet indirimi günlerinde pet modül ve protokollerinizi tamamlayabilirsiniz.

Arkadaşlarımızında farklı tavsiyeleri olacaktır.

Bol şans ve keyifli kasılmalar dilerim..

3. mantıklı olan modumuzun dediği gibi zeta yapmak fakat arge değerini çok düşük buldum, ben bahsettiğin gibi indirim paketi ile birlikte tüm uridiumu argeye yatırmanı tavsiye ederim. 21 arge'de (kalkan enerjisi tamamlanmış halde) çok daha kullanışlı bir gemiye sahip olursun galaksi kapısı safhasında da kısmen daha az zorlanırsın.

JUPlTER bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.