Napılır?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asdcccbb tarafından 1 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asdcccbb

asdcccbb User

Merhaba arkadaşlar iyi forumlar herkese. Sizlere bir sorum olacak. Gemim şuan leonov x3'te uri kasıyorum. 8iris(1havoc) , 31lf3, 18bo2, goliatha ait herhangi bir gemi tasarımım yok. Diroit uçuş düzeni olarak krediyle alınanlar var bir de burgu var. Şuan biriktirdiğim uriyle ne yapacağıma karar veremedim. Burgu var diye goliathla kasılamıyorum adam akıllı. Seprom basıyorum kalkana yine de yeteri kadar olmuyor. Hızda malum düşüyor. Vegayla kasayım desem bu seferde hasarım çok düşüyor. Oyüzden işin kolayı leoyla kasıyorum uri kasmak kolay oluyor. Şimdi ben soruya geçeyim bu biriken uriyle ne yapmalıyım ? Diroit tasarımı mı alsam , gemi tasarımı mı , yoksa zeta mı yapsam? Bu arada pet 14 level fazla modül yok kötü sayılacak modüller var. Bu şekilde bir yardımcı olursanız nedenleriyle birlikte memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler. :)

2. Merhaba ,

Şu an olan duruma göre x-3 ve x-4 haritalarında saimon , mordon , devolarium ve sibelon gibi npc'ler ile kasabilirsiniz. Aslında x-5 , x-6 ve x-7 haritalarında kasabilirsiniz ama sanırım istemiyorsunuz. :)

Zamanla biriken kredi ile açık arttırmadan Aegis v.b. gemilerden ya da tasarımlardan almaya çalışabilirsiniz. Uridium ile arge yapabilir , uçuş düzeni v.b. şeyler alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. tasarımları acık arttırmadan kredi ilede alabilirsin ben 10.000 krediye aldığımı bilirim goliyi 2 milyon krediye almıştım ben sizde öyle yapın ozaman daha rahat kasılırsınız x-3 x-4 haritalarında seviyeniz yetiyosa x-8 de ki yaratıkları kesin hem düşman az hemide rahat kesiliyolar yani ben uri ile pet ve otomatik toplayıcı aldım daha geliştirmedim ben kestikce oda cöpleri topluyo biyerden biyere giderken etrafımdaki kutuları topluyo iyi oluyo yani :)) kasılmak için en güzel yer x-8 tabi seviyeniz tutuyosa

4. asdcccbb

asdcccbb User

Hocam seviyem 18. Argem 24arge. Şuanlık arge vermeyi düşünmüyorum. x8 'de ise streunerler roket atmaya başladılarmı iş değişti. 5-6tane toplanıyolar 20k vuruyorlar kesiyosun kesiyosun yine toplanıyorlar. Uzun süre randuman alamıyorum. :)

5. bak onu doğru dedin az haha sesiyolardı beni zor kaçtım ama vega yerine goliyi tavsiye ederim yada agaist al hem özellikleride hoş
    petindede bişiy yok diyon ona güzel modüller alabilirsin ticaret 3. seviye , toplayıcı, menzil arttırıcı 3.seviye, düşman bulucu vs. bele güzel mazemeleri alabilirsin benim bebek pet bile sadece toplayıcısı var 1. seviye çok güzel iş görüyo :)

6. asdcccbb

asdcccbb User

toplayıcı var hammadde toplayıcı var ticaret var koruma modülü var (hepsi 1 seviye) bunlar var.

7. bak ticareti 3. seviye yap bide o petin menzilini arttıran var 2500 birime cıkarıyo onu yap üstede uri kalırsa güzel bi gemi tasımı al sonrada kapılara giriş artık nekadarki yaptın kapı ayriyeten pettin silah bölümünüde geliştirip lf3 le donata bilirsin sana çok faydası olur :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.