Napmalıyım arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaYaLeT003 tarafından 11 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

Sa arkadaşlar iyi günler 100 bin uridium var güvemi alayım yoksa irislerimimi geliştireyim veya biriktirip lf4 gününde kutumu açayım :) cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden :) 37 arge 3 lf4 aegisim tasarımlarım fln var elmas var uçuş düzeni :)

2. kaansakal

kaansakal User

100bin uridium geliştirme için yetmez ki 1 malzemeni 16lvl yapmaya ancak yeter :)
    lf4 iidir

HaYaLeT003 bunu beğendi.
  3. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

cevabın için teşekkür ederim yani kutu açayım biraz daha yorum gelsinde :)

4. Merhaba ,

Arge yeterli gibi bence uridium biriktirin ve korsan kutusu alıp Zeus yada 2 kat LF-4 gününde kutu açabilirsiniz.

İyi forumlar.

HaYaLeT003 bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Geliştirme çok maaliyetli bir durum ilik kurutacak cinsden.O yüzden zeus gününde kutu açmalısınız.

İyi forumlar

6. kutu aç. lf4 tamamla ondan sonra geliştirmeye başlarsın

HaYaLeT003 bunu beğendi.
  7. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

teşekkürler modum :)

aynen bende öyle düşündüm bir yandanda güvemi alsam diyorum işime yararmı kapılarda fln yarar gibi teşekkürler cevabın için :)

beyler son kez genelde kutu açmamı öneriyorlar kutu açayımda güve alayımmı kapılarda fln işime yarar alma diyosanız kutu açacam :)

eyv modum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2014
  8. bnde güve alacaktım 2. uçuş düzenim için ama işime yaramayacgını düşündüm aegisim 3 lf4 8 iris gerisi full. elmas vardı. bnde kalp aldım 20 argeyim. kasılmak için bn kalp aldım. ama güve kapıda iş görüyor. baskında da görüyor. kalple baskında adam arasın adamı bulunca güveye geçer kesersin. ama kullanan arkadaşlardan da yorum bekle derim. bn kullanmıyorum video izleyerek yorum yaptım

9. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

hım eyw cevabın için :)

kutu açacağım arkadaşlar cevaplarınız için teşşekkür ederim :) konu kapatılabilir :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2014
    0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  10. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.